top of page

Vi expanderar !!

Uppdaterat: 3 sep. 2021

Jag skulle nog kunna säga att detta är något slags pressrelease sådär under ens egna kanaler, att vi nu släpper en sjukt otippad grej i verksamheten.


Vi startar ett till Hunddagis i Bålsta.


Idag signades avtalet för nya lokalen. Vi har ritningarna klara och väntar bara på att få komma in i lokalen, bygga & få upp all inredning så vi kan ta in våra fyrbenta kunder. Jag har bestämt mig för att erkänna att; Ensam är inte stark, därav har en till rekrytering i verksamheten skett & jag har anställt en verksamhetschef som fasas in i verksamheten ungefär typ - imorgon.Stockholmsvägen kommer vara oförändrad med Hunddagiset, Hundträningar, yrkesutbildningar & rehabiliteringar men vi öppnar alltså ett till hunddagis i Bålsta där vi även i denna lokal har lite tomt så vi kan fortsätta ha rastgårdar till dagishundarna, skog precis bakom huset med underbara promenadvägar. Jag vill tro att vi ramlade över en perfekt lokal för detta ändamål & precis som nu blir det ett dagis där vi tar emot alla hundar, oavsett bagage, ras eller syn på livet.


Vi skruvar om, gör det tryggt och anpassar dagarna för de fyrfotade. ❤Det finns ett fortsatt behov av hunddagis som inte har stora hundgrupper, där man inte blandar storlekar, där personal är utbildade & utrymme finns till att se till varje individ men där man även regelrätt arbetar utifrån ett konstant säkerhetstänk för att minimera chanserna till de tragiska incidenterna som numera florerar i medierna. Därav var beslutet egentligen enkelt.

Men som vanligt jobbar jag på i det tysta tills alla bitar är på plats, jag behövde lösa lite trådar som gör denna expansion verklig & med en hållbar plan framåt där jag också känner att jag själv inte springer rakt in i en hård vägg bara för att erbjuda allt till alla andra. Också därför det känns så otroligt tryggt med denna rekrytering i samband med uppstarten av vårt andra dagis.

Så; vi öppnar ett till Hunddagis borta vid Göksvik i Bålsta & vi har nog hittat bästa lokalen för detta. Hela 300kvm med tomt precis vid skogen! Tack till våran hyresvärd som varit så engagerad i de lösningarna som vi behöver i denna typ av verksamhet. Välkommen Marina som verksamhetschef, du är efterlängtad av oss alla i huset! Tack till min fantastiska engagerade personal som varje dag kommer till jobbet med leenden på läpparna, till alla er kunder; ni är BÄST. Som ni tagit emot detta företag med öppna armar sedan vi öppnade. Utan er skulle inget av detta vara möjligt, inte då, inte nu och inte sen.

Men nu har vi en del att göra. Kontakta er på kölistan, boka in möten, uppdatera hemsidan, möte med revisorer osv osv men först låter vi denna fredag landa lite.

Fira en aning och sen kör vi vidare! Till er alla på kölistan, mail kommer i dagarna!


För er andra som vill veta mer, träffa oss & letar dagis till eran 4benta vän? Kika här: https://www.passout.se/hunddagis


Kram till er alla, ikväll blir det nog en glädjetår eller två. Som vi jobbat och slitit för att komma hit, vilken resa, vilket grej.

Kärlek från er Hundtränare & Vän, Sara Viforr.


653 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page