Om Passout Hundträning

Passout som företag växte från början fram från en hundblogg som under 10 års tid låg på topplistorna över hundbloggarna i Sverige. Sara Viforr som är grundare för företaget har sedan barnsben dragits till djur och sedan tidig tonår tränat och rehabiliterat hundar. Ofta åt mer extremhundshållet som kamphundar, polarhundar eller problemhundar. Sedan 2008 har Passout gått från en hobbie till att växa fram till ett företag. Först via samarbeten med olika hundföretag, problemhundsutredningar, rehabiliteringar & ideellt arbetet gällande omplaceringar, skribentjobb åt olika portaler till att vara med och frilansa inom PR. 

Efter några års studier via Karisma Utbildning hos Mickie Gustafson öppnades lokalen i Bålsta och ett hundcenter växte fram med hundkurser, utredningar & privatträningar. En gammal symaskin köptes och idag tillverkar vi DW selar för att kunna erbjuda alla hundar varierad fysisk träning måttanpassad efter varje individ för att minimera felbelastningar. Vi har även ett hunddagis i huset där vi delar dagarna med våra fyrbenta "dagisbarn."

Sara Viforr som äger Passout Hundträning har idag 14 år i ryggen med problemhundar. Är diplomerad Hundpsykolog/kynolog, Hundinstruktör, PTSD & Traumabehandlare, Hunddagisföreståndare & arbetar löpande hos Karisma Utbildning med att utbilda fler yrkesmässiga inom hund utöver det dagliga arbetet
på hundcentret med övrig personal.

På vårt Hundcenter i Bålsta hittar ni Passout Hundträning med hunddagis, kurser, tillverkning av DW selar och problemhundsutredningar. Sthlms kontoret för Karisma Utbildning med Yrkesutbildningar inom hund.
Passout jobbar även hand i hand med Vettris i Bålsta löpande.

Allt under samma tak för hundälskaren! 

 

Passout Teamet

Sara Viforr

Ägare & Grundare

 

Sara Viforr äger & jobbar på företaget Passout Hundträning på alla dess olika delar.

 

Utöver att ta hand om dagishundar, personal och samarbeten, coachas det kunder & deras hundar via kursdelen och problemhundsutredningar.

Avlivningscase, polisanmälningar och i den mån som hinns med - omplaceringar. 
 

Löpande arbete med sociala medier över bloggen, instagram samt med olika företagssamarbeten där Sara både är Ambassadör & frilansar vid övriga uppdrag. 

Karisma Utbildning har sitt andra kontor hos Passout där Sara arbetar löpande med Mickie Gustafson med Yrkesutbildningar inom hund både på plats i Bålsta med föreläsningar, praktik samt på distans med eleverna.

Karolina

Hundinstruktör
& Sömmerska

Karolina har arbetat för Passout Hundträning sedan 2018 & jobbar löpande med Hundcentret i dess helhet.

Dplm. hundinstruktör via Karisma utbildning och kör kursverksamheten sida vid sida med Sara Viforr. 

 

Hon ansvarar även för DW delen där hon emotser beställningar, tillverkar och levererar våra populära DW selar. 

Har du frågor kring våra DW selar eller vill bli återförsäljare?

 

Mejla direkt till Karolina;
Passoutdw@gmail.com

Dagispersonal

Madde 
Jobbar på vårt hunddagis på heltid med
våra fyrbenta dagisbarn. 

Hon har egna hundar och internutbildas löpande internt via
Sara Viforr och på hundkurser. 

En eldsjäl som brinner för våra fyrbenta dagisbarn och arbetar löpande för att berika dagarna och få alla hundar att känna glädje & trygghet på vårt lilla hunddagis.

Christian

HandyMan

Christian - Alltiallo
Bland tjejerna i huset har vi även Chribbe, Saras sambo som hjälper till med precis det som behövs när tjejerna skriker högt. 

Snickra, byta lampor, bära tungt som att gosa med hundar, hjälpa till med öppningar och avlasta vid sjukdom i huset. 


När han inte springer på hundcentret arbetar han som snickare i sitt egna företag. ​

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Passout Hundträning 
Stockholmsvägen 115, Bålsta

Mobil; 073-5273087

info@passouthundtraning.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon