top of page

Om Passout Hundträning

Passout som företag växte från början fram från en hundblogg som under 10 års tid låg på topplistorna över hundbloggarna i Sverige. Sara Viforr som är grundare för företaget har sedan barnsben dragits till djur och sedan tidig tonår tränat och rehabiliterat hundar. Ofta åt mer extremhundshållet som kamphundar, polarhundar eller problemhundar. Sedan 2008 har Passout gått från en hobby till att växa fram till ett företag. Först via samarbeten med olika hundföretag, problemhundsutredningar, rehabiliteringar & ideellt arbetet gällande omplaceringar, skribentjobb åt olika portaler till att vara med och frilansa inom PR. 
Efter några års studier via Karisma Utbildning hos Mickie Gustafson öppnades lokalen i Bålsta och ett hundcenter växte fram med hundkurser, utredningar, privatträningar & hunddagis. 

 

Sara Viforr som äger Passout Hundträning har idag 18 år i ryggen med problemhundar. Är diplomerad Hundpsykolog/kynolog, Hundinstruktör, PTSD & Traumabehandlare, Hunddagisföreståndare & arbetar löpande hos Karisma Utbildning med att utbilda fler yrkesmässiga inom hund utöver det dagliga arbetet
i företagen med övrig personal.

På vårt Hundcenter i Bålsta hittar ni Passout Hundträning med hunddagis, kurser & problemhundsutredningar. Sthlms kontoret för Karisma Utbildning med Yrkesutbildningar inom hund.
Passout jobbar även hand i hand med Vettris i Bålsta löpande samt FirstVet som Beteendeutredare.

Allt under samma tak för hundälskaren! 

Our Team

Passout Teamet

rut2.jpg
Sara Viforr

Ägare & Grundare

Image by Hyunwon Jang
Marina

Verksamhetschef

Sara Viforr äger & arbetar i företaget
Passout Hundträning AB,

Delägare i bolaget Furly Family AB, Frilansuppdrag inom hundsektorn, jobbar med klinik (Vettris i Bålsta), FirstVet, PR arbeten samt styrelseuppdrag bland annat Ordförande för Sveriges Hundföretagare. 

Sara jobbar idag heltid inom hundsektorn där
det coachas personal & hundar via båda hunddagisarna, hundägare & deras hundar i gruppkurser & enskilda träningar. 

Beteendeutredningar, rehabiliteringar, avlivningscase & polisanmälningar.
 

Yrkesutbildningar via Karisma Utbildning
med Mickie Gustafson med fokus företagande inom hund. Eleverna studerar både på plats i Bålsta & Göteborg samt på distans med eleverna.

Marina Anderstedt arbetar på Passout Hundträning som Verksamhetschef.
Hon ansvarar för vårt ena hunddagis "Hundbacken", följer upp på Sthlmsvägen & har ett övergripande omtag kring hela verksamheten hand i hand med Sara.

Jobbar löpande med ekonomin, kontakt med leverantörer, samarbeten samt kunder. Helt enkelt spindeln i nätet! ​

223349_10150161767088107_2857183_n.jpg
Karolina

Hundinstruktör & Utbildare.

Karolina har arbetat för Passout Hundträning sedan starten 2017 i alla dess delar. På hunddagiset, kursverksamheten samt med PR jobb med Sara. 

Dplm. hundinstruktör via Karisma utbildning där hon hade Mickie Gustafsson som sin närmsta lärare. Hon jobbar löpande i alla delar & ansvarar för internutbildningarna för all personal på våra olika Hunddagis. 

 

Image by Andrew Neel
Dagispersonal

Madde, Johan, Julia, Emil, Johanna, Izabelle, Karolina, Marina & Fredrik.
Jobbar på våra hunddagis med
våra fyrbenta dagisbarn. 

Riktiga eldsjälar som brinner för våra fyrbenta dagisbarn och arbetar löpande för att berika dagarna och få alla hundar att känna glädje & trygghet på våra två hunddagis.

192857102_167446258663410_30229129715787
Emeli

Content manager

Emeli Aagedal - Content manager
 

Arbetar idag i bolaget Furly Family AB 
under Passout där hon sitter med allt content, marknadsföring och även under Hundenheten med Sara. 

Ett spännande projekt som nu dragit igång med 5 andra i teamet. 

13962963_10153817871637423_5040693534273
Christian

HandyMan

Christian - Alltiallo
I verksamheten har vi även Christian, som hjälper till med precis det som behövs när vi skriker högt.. Snickra, byta lampor, bära tungt som att gosa med hundar, hjälpa till med öppningar och avlasta vid sjukdom i huset. 

När han inte springer på våra hundcenter arbetar han som snickare
i sitt egna företag Nirblads Bygg.

bottom of page