top of page
Hunddagis, hundrastning, hundpassning i Bålsta
h-märkt.jpg

Passout Hunddagis

Välkommen till ett hunddagis där hundarna är i små grupper både inomhus som på promenad. Vi har max 3 hundar tillsammans / grupp för att skapa lugn och förutsägbarhet samt minska stress. I verksamheten har vi en Hundpsykolog, Instruktörer, Hunddagisföreståndare samt djurvårdare. Självklart arbetar vi med belöningsbaserade metoder & tror på ett etiskt tänk gällande hur vi handhar alla hundar i verksamheten oavsett del i företaget. 

På hunddagiset ser vi att hundarna inomhus ska kunna koppla av och de flesta aktiviteter sker utomhus. Utöver promenader så erbjuder vi även hundrastgårdar samt aktivering med personalen som godissök, trixträning eller balansövningar.

 

Säkerheten sätter vi alltid först och det är otroligt viktigt för oss att de hundar som delar deras dagar tillsammans känner sig trygga med varandra och oss dagisfröknar.

Passout Hundträning AB har två Hunddagis i Bålsta. Vårt första hunddagis "Stockholmsvägen" ligger centralt i Bålsta på Stockholmsvägen 115. Nära pendelstationen och med en stor tomt med flera rastgårdar som vi nyttjar utöver promenadstråken som finns i närheten. Det är också på Sthlmsvägen som vi har
alla våra utbildningar till Hundägare som Yrkesverksamma inom hund. 

Vårt andra hunddagis "Hundbacken" ligger på Göksviksvägen 1. Lugnt område med skogen & vattnet runt knuten. Stor nyöppnad lokal på 300kvm med endast hunddagis i lokalen. 

En prova på månad gäller på våra hunddagis.
Villkor & Priser hittar ni här.
Hunddagis, hundrastning, hundpassning i Bålsta
Hunddagis, hundrastning, hundpassning i Bålsta

Är du intresserad av dagisplats till din hund?
Kontakta oss så tar vi ett kravlöst möte, berättar mer om oss och får chansen att träffa dig och din fyrbenta familjemedlem. Fyll i nedan intresseanmälan så hör vi av oss inom kort till dig över mail eller telefon. 

Intresseanmälan Hunddagis
Jag är intresserad av hunddagis:

Vi återkommer inom kort! Ha gärna koll i din skräpkorg så vårt svar inte hamnar där. Tack på förhand!

bottom of page