Image by Justin Veenema

Problemhundsutredning

Att ha en hund med olika problem som aggressivitet, rädsla eller bitproblem kan stöka till vardagen men hjälp finns att få! Problemhundutredningen som vi erbjuder börjar alltid med en konsultering där vi tar hänsyn till hälsa, känsloliv, historik,ras och miljö för att kunna erbjuda en komplett träningsplan i er väg framåt.

Sara Viforr är Dipl. Hundpsykolog/kynolog, PTSD & traumabearbetning hos hund, hundinstruktör & Hunddagisföreståndare. Arbetar även löpande med att utbilda fler yrkesverksamma inom hund hos Karisma Utbildning.

Privatträning

Med privatträning behöver du inte tänka på kursutbud, andra hundar eller att du inte får tillräckligt med tid från instruktören. Redan när du anmäler dig till privatträningen går vi snabbt igenom vad du vill fokusera på och lägger upp en träningsplan efter dina önskemål. 

🐾

Vi jobbar även hand i hand med våra vänner på Vettris i Bålsta. För att snabbt kunna utesluta sjukdom eller smärta. Samarbetar med Hund Fysioterapeut som går att boka hand i hand med utredningar av beteendeförändringar.