top of page

Sommar-sammanfattning

Jag tror jag har suttit här vid skärmen i snart en timma, börjat skriva om känslorna kring att vi nu offentliggjort att vi expanderar med ett till hunddagis, suddat bort allt, skrivit om våran galna sommar, tagit bort det, skrivit om hundarna, börjat om, skrivit om Chribbe som blev getingsticken i bakhuvudet - tillbaka till en tom skärm. I mitt huvud sker allt och inget just nu. Eller det gör det nog alltid, men för tillfället är det myrornas krig - på riktigt. Det är ingen lek där inne för tillfället.


Men vi kan säga såhär, sommaren detta år blev mycket bättre med ledighet än förra året. Förra sommaren fick jag till hela... **Trumvirvel på** 3 dagar!! I år blev det i alla fall 6 hela dagar ledigt. Dubbelt upp, det är grejer det! men sedan inte sådär så att man drunknat i jobb utan mer småpetat lite varje dag. Det är väl ändå en godkänd semester om man frågar mig. Och, hör & häpna; Under denna tid har jag inte heller velat strypa mannen jag lever med utan jag har faktiskt haft det jäkligt trevlig. Det ska han ha, han är ganska bra den där Chribbe. Vi har varit iväg på äventyr, fixat hemma, umgåtts, skrattat. No stress, ganska ovanligt hos oss.. Annars är det full rulle, dygnet runt, varje dag. Beror nog mest på mig, (jag erkänner).


Så kom Augusti, namnskriften är på kontraktet, Verksamhetschefen är på plats och jag känner mig så jävla, jävla taggad och glad inför att låta verksamheten växa ytterligare. Så många år som jag kämpat för att få ihop kapitalet inför nästa steg, som jag prioriterat bort precis allt annat förutom företagen för att komma hit och nu är vi här, bitarna faller på plats & lycklig är ett ord som inte räcker till för att beskriva Milstolpen som Passout nu nått. Men jag vet, den där lugna sköna vintern jag trodde skulle komma, kan jag nog kasta åt sidan. Det där bröllopet som vi också planerade, kastar det åt sidan också. För denna vinter handlar om en sak endast - Få allt på plats. Dagtid; Få iordning hunddagiset med personal, hundar, rutiner & vara på Sthlmsvägen. Kvällstid - Yrkesutbildningar, Hundträningar, Utredningar, Furly & Helgerna - Hundkurser! Ja, jag vet. Det kommer bli några intensiva månader men något jag lärt mig är att allt slit, all själ & engagemang man lägger ner - jag tror ärligt att man får tillbaka det i trippelt.

Och ska man göra något, så gör man det ordentligt. Hela vägen, Helhjärtat. Då kan det inte bli annat än bra. ❤


Även om sommaren nu lider mot sitt slut så ser jag fram emot hösten, inte bara kring allt som står i våra kalendrar här på jobbet utan också för att få njuta av ridturer i klar luft, att plocka svamp med hundarna, njuta av egen hundträning och bara ta långa promenader i skogen. Att mysa ner i soffan med en tänd brasa & spela tv spel med den där galningen till son. Så tack sommar 2021 - Men nu är jag redo för nästa säsong.

 

Bästa kvällen till er alla! Er Hundtränare & Vän, Sara Viforr
159 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page