top of page

Reload

Den där krisen som jag går igenom, mammakris, 30+ kris eller bara samboliv-kris. Helt ärligt, jag trodde väl aldrig jag skulle ha det här Svenne-banan-livet. Villa, volvo (nej, skåpbil), hund, landet, barn - livet.


Den där krisen som jag så fint skrev om, ja den är väl fortfarande där men dessa dagar har bjudit på någon slags Reload Delux. Barnet fick åka till Gotland och jag tog mega ledigt från jobbet. Chribbe med. Fördelen när vi båda är egenföretagare. Ibland kan man med gott samvete ta in personal så man själv kan skolka lite från jobbet. Eller det kanske är det andra kallar för semester?

Så.. Vi har fått spåra ur lite grann. Välbehövligt. Uppladdande sådär på rosa fluffiga moln.

Verkligen rosa fluffiga moln. När kände man så senast? Fina kläder, ansiktet på, restauranger, sena kvällar, shopping i en anda som jag aldrig unnar mig själv och inte bara det, Han den där sambon har glatt varit ute med hundar, mockat hästhage, pinsamt hållit min hand, studsat runt i butiker och bjudit på sig själv på en nivå som jag verkligen saknat. Jag har skrattat så jag har fått ont i kinderna & vaknat med ett leende varje morgon. Taggad på livet, vårt galna liv.


Det är något med sommaren, jag blir alltid såhär. Vill spåra ur, få D vitamin & hänga på Josefinas med en hund. En kall drink och ingen morgondag. Nu kanske just det inte kommer ske igen på samma sätt som när man var 20 år men tänk vad några dagar kan göra med den där galningen till sambo. Så laddad och taggad som jag känner mig nu, ja det var ett tag sen.


Ikväll kommer lilleman hem. Vi tar igen alla måsten denna söndag. Jobbar ikapp, åker förbi centret med resten av hundmaten som ska in i frysen efter senaste beställningen via Fodax Foder, mat till veckan för tvåbenta ska handlas, lagas. Städning.. Jag ska försöka hinna ut och bränna lite med fyrhjulingen mellan åkrarna, träna hundar, vi har beställt allt material inför sommarens hemma projekt & en sväng till hästen. Tur att vi är två, dela upp dagens måsten och köra på. Tillbaka till verkligen med ny energi, redo inför en ny vecka fullsmockad med jobb på hundcentret & kontoret hemma.


Tack för dessa dagar, tänk vad lite kravlösa dagar kan göra. ❤

 

Hälsningar från eran nytaggade, uppladdade Hundtränare, Sara Viforr.180 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page