top of page

Poddinspelning på schemat - Hundföretagande

Sista veckan med jobb innan jag går på hela.... (trumvirvel...) 5 dagars semester - Whoop! Dagarna innan min långa och härliga semester så har vi lite inskolningar på dagiset, privatträningar och gruppträningar. Saker som ska fixas, beställas och ordnas med i huset. Tomten ska klippas, rensas och tas hand om och.. Det är Poddinspelning på gång och denna gång gästar jag hos Gurgîn via Hundpodden vår bästa vän.Löjligt taggad att få gästa i hans podd igen, snacka lite med denna härliga kille och få prata om ett ämne som jag brinner för nästan lika mycket som de fyrbenta. - Hundföretagande.

Att driva företag. Att vara entreprenör och allt kring detta stora, häftiga ämne.


För även om det inte är helt lätt alla gånger att få till en verksamhet med allt från det praktiska, ekonomin samt arbeta sig strategiskt framåt så är det förjäkla roligt när man får kläm på grejerna och jag vet att många där ute drömmer om att få arbeta med fyrfotade heltid i deras egna verksamheter. En värld som just nu exploderar och att då få vara med i podden och dela med mig av egna erfarenheter, tips, tabbar... Ja allt, det ska bli så himla roligt och jag hoppas verkligen det blir en grymt bra avsnitt.


Så till er som går i funderingarna på att starta eget, till er som redan driver ett företag och till de som bara är nyfikna; Vad har ni för funderingar kring detta ämne? Frågor, åsikter?

Bring it on! Mejla, kommentera, skicka DM/PM.

Bomba mig med frågor så tar vi upp det på Poddinspelningen.


95 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page