top of page

Poddavsnittet är ute!

I söndags släpptes poddavsnittet hos Hundpodden med Kicki & Fanny och herregud vad jag ALLTID är nervös när dessa saker ska släppas. Jag försöker vara först och kollar igenom (detta fall lyssna) och försöker se om jag tabbat mig helt eller om det är någorlunda okej... Ni vet - det här med prestationsångest. Det är jag en jäkel på, erkänner.


Men responsen har vart jätte fin, bra och peppande vilket gör mig så otroligt glad och taggad. Att få podda med dessa tjejer gjorde allt lite lättare också, samma sak med Gurgin via Hundpodden vår bästa vän. Det är riktigt härliga människor man får träffa och bara där så blir allt lite enklare och väldigt mycket roligare. Tack för det, för mottagandet och dessa inspelningar!


Denna gång pratar vi om hunddagis och hur man kan tänka som hundägare kring det här med dagis. Hur en dag ser ut hos oss i passouthuset och varför jag jobbar som jag gör med dagiset här. Otroligt roligt då detta ämne är mer aktuellt än vad man kanske tänker på. Det här med hundpassning/dagis osv. har blivit ett accepterat yrke vilket är en trend som är jäkligt coolt att ha fått följa under åren då jag även arbetar med just yrkesutbildningar där vi utbildar fler som senare jobbar med hunddagis, som hundrastare, instruktörer osv.


För er som drömmer om att jobba som jag gör, in och kika på Karisma. Där utbildade jag mig hos Mickie Gustafson till dagisföreståndare, instruktör & hundpsykolog och idag arbetar jag på Karisma för Mickie med just yrkesutbildningar som lärare & mentor. Ännu ett wow jobb i denna underbara värld.


 

70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page