top of page

Och vi startar 2021

2020 tack & hej - Ett bra Skitår som Chribbe beskrev det här hemma. Ja, precis så känner jag med. Toppar & Dalar i en helt nytt "normala."


Men det är också ett år som jag skrattat så tårarna sprutat, firat sjukt mycket framgångar, lärt känna fantastiska människor och jobbar dagligen med folk som inspirerar mig och varje dag får mig att känna mig "hemma." Under året har jag bockat av min bucketlist på en nivå som jag aldrig varit med om och planerar nu 2021 in i minsta detalj men hjälp av mentorer, familj & företag. En wow känsla men också äntligen en trygghet då jag tycker att företaget nu äntligen kan kalla sig etablerad och inte längre nystartad. Trots alla jobbtimmar som är, hur livet blir jobb och jobb blir livet så inser för varje dag att jag valt rätt väg i livet med företaget och typ aldrig kommer sluta. ❤ På något konstigt galet sätt så lever jag min dröm och jag tackar alla dom som stöttat mig, pushat mig och funnits där under dessa 10 galna år innan Passout kom hit dit vi idag är med allt vi idag gör i företaget. 2benta som 4benta.

December har kantats av ledighet (då just december är den månaden på året som jag kan vara ledig - endast - så passar jag självklart på.) Under denna månad har jag insett att jag har ett barn med väldigt mycket myror i brallan, otroligt mycket, också i en ålder där allt ska diskuteras kring. Allt, alltså - ALLT. Chibbe skyller på mina gener, jag skakar mest på huvudet. Speciellt då jag inser att mitt tålamod är något som behöver jobbas på och ser James som faktiskt är en liten mini-me fast något oslipad diamant i alla känslor och energi. Så även om jag är helt slut efter dessa veckor hemma med min galna son så är han rätt cool mellan varven i alla fall. Han kommer bli en galen jäkel med ett driv som är helt galet, men jag ska bara mäkta med mini-mi 3.0 fram tills han klarar av att hantera livet själv. (Känn ingen press.) #Livet med barn


Men det har varit lite roligt att följa honom här hemma runt jul, som när han vaknade cirka 10 gånger natten till julafton för att ramla ut ur hans rum och halvt sovandes på golvet så hör man James "Har tomten kommit än?" för typ 50e gången den natten.. Tänk vilken lyx när man fortfarande trodde på saker som tomten och ens största fundering i livet är vad man ska äta till frukost.. Tur för James så hade Tomten kommit, till James, hundarna, Chribbe och helt galet - Även till mig.Jag har hunnit med hästen massor och verkligen njutit av långa ridturer, markträning och dressyrpass på banan. Effie & Codys barmarksträning är i full gång och jag är sjukt imponerad av Cody här hemma som kör på som att han aldrig gjort annat trots ett uppehåll från fyrhjulingen på månader. Jag svävar på moln efter varje tur med denna kille och ser fram emot ett år där jag faktiskt hinner med det lilla extra med våra egna fyrbenta och inte bara lyssnar på sambon som berättar om vad hundarna gjort här hemma. För jag älskar det här, att få sela på hundarna, brumma iväg och bara vara i nuet. Långa promenader i skogen, träna med Delta, spåra med Alta och brottas loss med lilla Effie. Dessa fyrbenta alltså, boostar en med energi och kärlek. Och att få följa dessa hundar från valpar, unghundar till vuxna fyrbenta med hela grunden man tillsammans lagt och arbetat fram.


Som Cody, tänk att han som "nyss" var valp och sprang runt med en filt efter sig nu är denna gigantiska kille, stark som en oxe och som jag själv inte vågar köra med något annat än en tung ATV haha. Wow vad fort tiden går och denna enögda hund; Han är; Once in a life time hund.


Imorgon kickar jag igång året på riktigt via Passout tillbaka till verkligheten 3,0, den 11e drar Karisma igång med nya elever och till er som har några dagar kvar på ledigheten, njuut, passa på och vila - klappa om era fyrbenta och spela lite för mycket tv spel (eller netflix).

Kramar till alla er där ute. Er Hundtränare & Vän Sara Viforr

 


150 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page