top of page

Och vi snurrar vidare

Pangveckor här i bakgrunden och denna gång bjuder jag på lite sneekpeaks i vad som händer här i huset. Denna vecka har en intervju stått på schemat, en tidning i Mölndal kommer skriva en artikel om det här med hundpsykologer, Karisma utbildning och om min resa. Wow. Häftigt.

Nästa vecka står ännu en podd på schemat, denna gång hundpodden med Kicki & Fanny. Prata hunddagis. Spännande och roligt! Kul också att få möjligheten att bubbla hund med dessa tjejer, så som jag ser fram emot det. Och samtidigt i allt det här öppnar vi upp dörrarna för Changdobels rehabsida. Vilket betyder att dagishundarna hos oss på dagistid kan få friskvård, massage, laser. samt att kunderna utöver dagisdelen kan boka in friskvård.


Jag har även vänt upp och ner på kalendern och tar in fler konsultationer och privatträningar utöver kurserna som rullar på som tidigare. I dessa tråkiga tider när allt annat stängs ner så öppnar vi istället upp.


Nästa vecka börjar lite nya dagishundar här i huset efter att vi expanderat och som vi ser fram emot att landa med alla våra fyrbenta dagisbarn. 30 dagishundar kommer vi ha i huset och det känns helt fantastiskt att det är så stort intresse kring vår verksamhet och att vi redan nu har kölista! I framtiden hoppas jag på att kunna expandera mer och utöka dagiskonceptet som vi har här hos oss, där vi har möjligheten att ta in alla hundar, oavsett ras, storlek, egenskaper, kastrerad som okastrerad med personal som har kunskap och i diverse korssamarbeten med andra experter & drivna företagare inom just hund. Att få vara en del av att ta fram detta koncept och ha all möjlighet att få verksamheten att ständigt arbeta efter inte bara forskningen som kommit så långt inom hund utan också för varje enskilda fyrbenta individ som traskar in här oavsett verksamhet del.. Det är en milstolpe som jag längtat efter länge. Nu har vi det och jag är sjukt stolt över mitt team och de som väljer att jobba hand i hand med oss.


En liten mini-shoutout till världens bästa Chribbe (älskade sambo) som nu hoppar in vid sjukdom och avlastar i huset. Vår allt-i-allo-kille som inte bara är grym med hundarna utan kommer in i gänget här som en stjärna. Tack för att du är så engagerad och kör på med mig för att få alla bitar i hamn. Du är bäst. Och en större del av verksamheten än vad många tror. Om det är någon som ska ha en applåd över just detta företag så är det han.

För hur skulle jag ha hunnit få detta företag att expandera som det gjort under dessa 2 år om inte han roddade allt runt om. Handlat, lagat mat, hämtat och lämnat sonen, tagit hand om hundarna (för vi har ju 4a stycken hemma), peppat mig när jag velat ge upp och bromsat mig när jag fått storhetsvansinne haha. Stått och lagat boxar, byggt på centret, fixat saker som gått sönder. Det är han.


Vi på kurssidan brukar ge honom en liten lätt applåd när han kommer in i huset på söndagarna och jag ser hur han rodnar men alltså, cred till dig. Utan ditt engagemang så skulle vi inte var där vi är idag. True story. Även om jag vissa dagar blir galen på dig (Hej samboliv!) Så är det så, du är en del av Passout även om du vill erkänna det eller inte och vi alla är så glada över att ha dig här. Så nu ligger mannen med på hemsidan. Som vår allas "Handy Man" i huset.
Vi snurrar alltså vidare här i vårt gula hus och mycket står på agendan. Precis som det ska vara och som vi vill ha det. Men ikväll pausar jag livet och checkar in på hotell med den där galningen till sambo. Njuter av en kväll med god mat och vänner. Tack för ännu en härlig vecka här på centret och njut av fredagen alla fina läsare!
96 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page