top of page

Och snart var det jul igen


Hur sjukt är det inte att det snart är jul? Är grönt ute, leran ute i hästhagarna ska vi inte ens prata om att igår stod jag ute i shorts och fixade i hundgårdarna. December, nästan 10 plusgrader. Jag hade hoppats på snö, knarr under fötterna och långa dragturer med hundarna. Sådär så man kommer in i huset efter en lång promenad (på jobbet eller hemma) och det biter lite i kinderna. Istället kommer man in lerig, svettig och blöt om man har otur. Men jag är inte Bitter.. #DetGårBraNu


Sen att många av oss firar jul utan att kunna vara med andra känns också rätt jobbigt faktiskt. Noll julkänsla. Hade det inte varit för det där barnet skulle vi nog inte ens haft en gran här hemma i vardagsrummet. Jag skulle nog tvär-strejkat julen iår. Men när man har en 4årig son åker granen fram, som han iår lyckades pynta med mig. Ganska fint också faktiskt. I början av pyntningen hamnade alla hans julkulor typ på samma gren men efter lite övertalning blev det istället såhär. Bra jobbat James!


Chribbe fick ett ryck och håller på och gipsar om alla väggar här nere så vi lever i ett smått byggkaos, men jag har äntligen inhandlat alla julklappar, vi har julpyntat och jag peppar James på det här med jultomten. Då det bara är vi som firar jul iår och någon tomte kommer inte komma så kör jag den amerikanska varianten att "när du sover dagen innan julafton kanske tomten åker ner i skorstenen och lämnar klappar under granen." bra det där när man har en öppen spis och kan lura på barnet den varianten istället. #SmartMamma


Trots mina fina försök till att skapa julkänsla hos barnet har jag själv inte haft så mycket julkänsla. Rätt trött efter detta år och nu när Alta är dålig fick allt sig en helt annan dipp. Men under dagen idag när jag har suttit och betat av mail, fixat med en liten julhälsning till våra fina dagskunder och faktiskt tänkt till lite så inser jag att wow vilket år. För det här året har i alla fall jag insett hur engagerade människor jag har runt mig, hur man hjälps åt, lyfter varann, problemlösare 5.0 och inte bara privat eller kollegorna på jobbet, utan även hur företagare hjälper varann så att alla ska kunna överleva stormen inte bara psykiskt utan för många finansiellt som är för många små egenföretagare just nu.


Att jag har väldigt mycket att känna stolthet och kärlek kring. Att julen ska präglas av precis det, värme, kärlek och gemenskap. Och att jag är Tacksam över allt fint jag har runt mig.Så tack till er som förgyllt hela detta år, tack för alla fina julhälsningar, presenter och kärlek som ni öser över mig. Tack till mina underbara kollegor på Passout & Karisma, mina nya kollegor (ni vet vilka ni är), samarbeten, branschkollegor, mina fina kontaktpersoner som jag jobbar med inom Kommun, Håbo Företagare, vänner & min underbara, underbara familj 4benta som 2benta. Till er alla - God Jul, Världens bästa Jul till er! ❤


 

Er Hundtränare & Vän /Sara Viforr
102 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page