top of page

En tripp till Fodax Foder

Fredagsmorgon tutade jag iväg, jag & min lilla skåpbil. Ner mot Nässjö och hela gänget hos Fodax Foder. Det var dags för ambassadörsträff, genomgång av fabriken och massa näringslära stod på schemat. Det tog nästan 5 timmar att köra och när jag kom fram vart det fullt ös med dagens agenda. Så otroligt spännande med att få se hur hela processen sker i praktiken. Jag är minst sagt imponerad av hela historian kring Fodax Foder & hur de arbetar med deras företag framåt. Heja er och häftigt att lilla jag får vara med på ett hörn! ❤

Jag som är sådär töntigt nyfiken gällande företagsstrategier och hur varje enskilt företag tänker kring deras egna verksamheter, planen framåt och deras värderingar kände mig som den där jobbiga i klassrummet som aldrig slutade fråga frågor, men jag kunde inte hålla mig. För efter fredagen hos Fodax blev jag minst sagt inspirerad av detta gäng. Så otroligt jordnära, med ett helhetstänk där siffrorna inte är allt utan som även innefattar klimat, miljö och anställda. Wow vilket gäng.


Det blev en dag med några aha-upplevelser, väldigt fint välkomnande och mycket skratt. Jag är så genuint glad över att jag faktiskt gick in i detta samarbete för nästan 4a år sedan för inget foder har hittills kunnat mäta sig med Fodax Foder och jag ser fram emot ett långt samarbete där vi kan fortsätta vara en liten del av deras ambassadörsteam.
På kvällen när dagen och middagen var slut somnade jag på några sekunder efter att jag betat av mejlen från dagen. Jag fick lyxen att bo på hotell en natt och ni som följt oss länge vet att jag en gång i tiden recenserade hotell med hund. Hotell för mig = Lycka.

Jag ÄLSKAR att bo på hotell och njöt verkligen av min natt i Nässjö. Så när jag vaknade upp på morgonen var det bestämt.


Vi drar igång hotell recensionerna igen i vårt underbara Sverige.

Tänk vad en liten roadtripp till Fodax kan få igång tankeverksamheten igen och för er som är intresserade av Fodax, ni vet väl att det även går att köpa hundmat av min branschkollega Johanna i Bålsta? Alternativt att ni kikar in FodaxBilen och beställer direkt online. ❤

 246 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page