top of page

En sjuhelsikes Nominering

För ett tag sedan ploppade de upp på mitt hundcenter, med nyheten om att jag är en av tre nominerade till årets Entreprenör här i Håbo/Bålsta. Reaktionen. Ja alltså... Grät jag? Absolut. Höll mig från att sådär börja fulgrina på riktigt. (Det gjorde jag sen i en av hundboxarna med en dagishund.) Att jag inte hade sovit på typ två dygn gjorde nog den där gråtfesten lite värre men ändå. Sönderjobbad och en aning stressad. Skapar = Gråtfest delux.


Efter den dagen har jag pendlat i glädje till att det nog är ett skämt. Det måste vara ett skämt. Absolut inte att de nominerar ett hundcenter och mig(?!) till det här.

Jag drömde. Det var ett skämt. Sopa under mattan bara.


Så åkte vi hem idag, jag och lilla James. Hämtade posten. Slog upp tidningen sådär i bilen och såg mig där, med texten om nomineringen. Alltså. Som jag SKREK i bilen, svor, skrek, hoppade upp och ner i förarsätet. Kunde inte hålla det inne. Det är sant, jag är nominerad, på riktigt så händer det här. Det där som jag aldrig trodde hända, sker faktiskt. James kollade på mig med stora ögon och frågade "Mamma vad är det, vad GÖR DU?!"

"MAMMA ÄR GLAD, SÅ IN ÅT HELVETES JÄVLA AS GLAAAAAAD!!"

Pedagogiskt och bra med ens snart 4åring. Årets mamma i vanlig ordning.


Vilken milstolpe. Alltså, wow. Oavsett vem som vinner hem priset och blir årets Entreprenör så känner jag bara; jävlar vilken tacksamhet! Jag vet, det ligger många års arbete bakom detta, långt innan jag öppnade upp i Bålsta och jag lägger ner hela min själ i arbetet jag gör men jag är inte den enda företagaren som gör detta och vi är så många som kämpar där ute speciellt nu under Corona stormen som är världen över. Att då bli sedd och speciellt då jag arbetar med något som annars lätt faller mellan stolarna i den stora företagsvärlden, det värmer - Något otroligt. In i hjärtat så är jag så fruktansvärt tacksam och som jag skrek i bilen; Så satans glad!!


Det är En sjuhelsikes Nominering som jag drömt om men som jag aldrig trodde skulle ske. TACK till Håbos företagare, till kommunen och till alla er som tror på mig! Så mycket kärlek och låt bästa Entreprenör vinna.


 

119 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page