top of page

En liten shout-out till HundkalendernFör några veckor sedan fick jag nys om Hundkalendern som Karolina här i huset hade köpt. Jag kallar ju även henne för "hund-pryls-tjejen" så jag brukar mest skratta åt alla hennes inköp men med denna kalender så fick jag lite wow-känsla. Så basic, kreativ, rolig & inspirerande. Jag slängde mig över datorn och skrev till företaget på en gång och igår låg den på posten. Min helt egna hundkalender för 4a hundar vilket passar mig perfekt då jag har fyra hundar där hemma. <3


Jag tänkte faktiskt ge Tassvänligt en liten shout-out då detta företag drivs av ungdomar som gör ett fantastiskt arbete med deras hundkalender. Heja er och kör vidare precis som ni gör - Ni är GRYMMA!


För er som är intresserade av en kalender, in och kika på ungdomarnas hemsida HÄR.


126 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page