top of page

En liten julklapp från Fodax Foder 

Vi här hemma har förmånen att få arbeta med Svenska, etablerade hundföretag i deras diverse arbetsområden och vi har vart löjliga bortskämda med att vara Ambassadörer för företaget Fodax Foder i flera år. För mig som alltid arbetar med helheten kring våra fyrbenta vet hur viktigt det är med vad våra hundar äter, hur mycket det påverkar dom och vikten av ett bra foder för att kunna orka med deras vardag, träning och välmåendet i längden.


Precis som för oss är maten viktig för våra hundar. Det är deras viktigaste bränsle och att vi på Passout får vara med på ett hörn och representera detta företag gör mig fruktansvärt STOLT. Jag har sagt det förr och säger det igen;

Tack för att ni tror på oss och låter oss vara en del av er resa.


 


Plötsligt stod ett paket i butiken utanför centret och när jag öppnade det så hade Fodax Gänget skickat en julklapp till oss! Jag vart så himla glad och överraskad för just den dagen var också.. En jobbig dag med avlivningsärende som inte gick som vi ville och massa känslor därpå så att då få öppna detta fantastiska paket gjorde dagen lite lättare.