top of page

En liten julklapp från Fodax Foder 

Vi här hemma har förmånen att få arbeta med Svenska, etablerade hundföretag i deras diverse arbetsområden och vi har vart löjliga bortskämda med att vara Ambassadörer för företaget Fodax Foder i flera år. För mig som alltid arbetar med helheten kring våra fyrbenta vet hur viktigt det är med vad våra hundar äter, hur mycket det påverkar dom och vikten av ett bra foder för att kunna orka med deras vardag, träning och välmåendet i längden.


Precis som för oss är maten viktig för våra hundar. Det är deras viktigaste bränsle och att vi på Passout får vara med på ett hörn och representera detta företag gör mig fruktansvärt STOLT. Jag har sagt det förr och säger det igen;

Tack för att ni tror på oss och låter oss vara en del av er resa.


 


Plötsligt stod ett paket i butiken utanför centret och när jag öppnade det så hade Fodax Gänget skickat en julklapp till oss! Jag vart så himla glad och överraskad för just den dagen var också.. En jobbig dag med avlivningsärende som inte gick som vi ville och massa känslor därpå så att då få öppna detta fantastiska paket gjorde dagen lite lättare.
Mössa, keps, massa grisöron till hundarna, halsband, dekaler till bilen och frystorkad mat vilket passar oss perfekt inför vår resa till Åre med hundarna som sker i veckan.


Tack snälla till hela gänget på Fodax Foder. Tack för att ni tänker på oss, skämmer bort mina hundar och att jag får vara en del av ert Ambassadörsteam!


Som jag ser fram emot nästa år med alla projekt som komma skall, allt som sker på hundcentret och Passout delarna som expanderar så det knakar. Det känns tryggt att ha företag som dessa i ryggen. Som jag sagt till tjejerna i huset 2019 handlade om att etablera hela vårt hundcenter - 2020 trycker vi på knappen.. Om några veckor kör vi!


 


72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page