top of page

31 Barre

Ibland känns det som att jag hunnit med lite många livstider och olika liv under dessa år,

fullt ös, rakt in i kaklet vart jag än har varit i livet. Och något som vart genomgående under alla år är den här jäkla födelsedagen. Jag har alltid firats sådär med stora fester och gärna i flera dagar. Något extremt men som bjudit på många minnen (vissa avskrivna & preskriberade men ja, ett jäkla ståhej..) Varje år.


Efter att James kom hände något. Jag behövde ett annat lugn i bruset för att mäkta med och de där galna nätterna tonades ner. Jag var nog klar med dom där galenskaperna redan innan James kom men när han kom var det ett enkelt val att faktiskt fokusera på allt annat, familjen, vännerna och jobbet. Så att nu ha klivit över 30 sträcket men sådär en 1a efter känns faktiskt rätt bra. Som att jag nu enligt andra också får lugna ner mig, bli tanten där emellan som strosar med hundarna, pysslar i trädgården och pussar på hästen. Lite mer tant och det är okey. Det gillar jag. Lugn och ro mellan alla toppar & dalar.


Födelsedagen igår var annorlunda från tidigare år men helt fantastisk.

Gårdagen började med att rosor stod inne på mitt kontor när jag kom in. Med ett gulligt kort som avslutades med "Älskar dig, puss, puss." I min värld fanns det inte att Chribbe hade åkt till mitt jobb innan mig för att dumpa av blommor på mitt rum så jag kollade på Karro med stora ögon och frågade om blommorna var från henne? Inga konstigheter att hon skulle avsluta ett kort med "älskar dig, puss, puss" enligt mig haha. Nej det var inte Karro utan min andra älskade hälft som överraskade mig. Efter det kom jag hem till en beställd Smörgåstårta (jag skulle kunna leva på smörgåstårta, så spot on på min önskelista), presentkort nere hos frissan och när jag frågade Chribbe om han hade planerat kvällen... och att jag helst av allt faktiskt - bara ville fixa i trädgården... Satte han sig i bilen, köpte hem virke och fixade med mig i trädgården till sent på kvällen. Lite kvällsträning med hundarna och sedan soffläge med serier på netflix med alla hundar över mig på soffan. Underbar kväll. Fantastisk födelsedag.


Och Tantvarning Delux. 31 barre och ett stort tack till er alla som uppmärksammade min dag. Till Familjen, till mina underbara kollegor, kunder, vänner och gamla arbetskollegor. Det värmer i mitt hjärta att se att man har så otroligt mycket fint runt sig och tacksamheten är enorm för livet som jag idag har.


 

89 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page