top of page

25e februari

Jag känner att det är lite tyst på bloggen nu och instagram visar bara mig och hundarna när vi ligger däckade i soffan. Ser nog lite väl chill ut. Verkligheten - inte så chill. För den 1a april sker skiftet och Passout Hundträning tar över dagisverksamheten, hela fastigheten och dagispersonal.


Det känns jätte bra, spännande och roligt men jag är lite stressad. Jag har som vanligt en vision om hur jag vill att allt ska se ut och vi planerar med färger och ritningar på hur det ska bli. Chribbe har börjat måla golv och tar ett rum i taget under renoveringen och byggandet. Jag sitter med budgetfiler, planerar, räknar, planerar lite till och pillar på avtal, annonsering, kundkontakt och i allt detta inser jag värdet att vara involverad i vår kommun och företagandet just i Håbo där vi är. Vilket betyder möten i den världen också. Det är ungefär en miljard bollar i luften nu och jag försöker bara vara så strategisk som möjligt så att allt går som jag vill utan att det påverkar de pågående verksamheterna i huset.


Tur för mig har jag världens bästa team i huset och de jobbar på med det löpande klockrent, jag springer in och ut ur byggnaden som aldrig förr och plötsligt saknar jag en helt vanlig dagisdag när man promenerar med hundar, skurar boxväggar och leker med fyrbenta i rastgårdarna. No stress - No worries. Men snart är vi där igen när en tisdag kan vara en helt vanligt tisdag.


Nu så jobbar jag lite i det tysta, typ i 180 där jag & min sambo kämpar på för att få allt klart till den 1a april, helst en vecka innan vilket gör att när jag väl är hemma och inte sitter här vid datorn så kraschar vi - hela familjen. Här på soffan. Och det ni får se på sociala medier är ungefär det. Soffhänget en timma innan vi tar oss från soffan till sängen haha.


Snart är vi tillbaka igen i vanliga rutiner men fram tills dess - Ha lite tålamod med oss, jag måste bara jobba ikapp så är vi snart i den normala halvgalna vardagen som vi har. :) ❤


65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page