top of page

22a oktober

Det märks att hösten är här, inte bara med regnet och mörkret som infaller typ sådär varje vardag när jag står och håller hundkurser om kvällarna utan mer att det här med jobb tar en ny nivå. Projekt har alltid en tendens att på riktigt dra igång på hösten om man frågar mig. Jag upplever att det alltid är lite såhär oavsett vad man jobbar med. På hösten drar det helt enkelt igång, på riktigt och man försöker beta undan allt inför julledigheten som man förhoppningsvis får till. Fullt ös.


Så mitt i detta är jag nu. Det jobbas på i huset, vårt hunddagis, med kurserna, där jag jobbar för tillfället heltid med kursverksamhetsdelen med 10 kurser i veckan samt privatträningar. (#Milstolpe). Underbar känsla då jag dygnet runt skulle kunna arbeta med just denna del i bolaget. Utöver det går jag snart ut med ett nytt upplägg för de som vill studera till Hundinstruktör som jag kommer släppa offentligt så snart restriktionerna gällande Uppsala län har lättat. Jag har hoppat på ett nytt projekt och hoppas på att även detta kan bli en del av min vardag framöver plus att jag djupdykt rakt ner i det här med företag, kommunen och få träffa fler engagerade och duktiga entreprenörer. Lärorikt, utvecklande och satans roligt är det för tillfället.


Hösten är här och trots alla hundra bollar som jag ping-pongar runt mig som aldrig förr känner jag mig inte så stressad. Inte alls faktiskt. För jag har ett fantastiskt crew runt mig, både kurser och dagiset rullar på precis som det ska göra vilket ger mig utrymme och tid att ta hand om det andra utan att känna att huvudet exploderar på vägen.

Det tog 3 år, men nu äntligen står vi här. Heja oss och hela resan vi gjort i företaget.


Utöver jobb lyckades jag äntligen få tag på ett medium som gick igenom vårt hundcenter och berättade massor som gav oss kalla kårar. Drev ut andar (om man tror på sådant) och plötsligt fick sig hela huset ett lugn. Något jag nog aldrig tidigare upplevt i denna byggnad tidigare utan istället flytt varje kväll till mitt andra inredda kontor hemma. Med känslan att helt enkelt bli utjagad från ett hus haha. Hur som var hela denna upplevelse otroligt häftig och för er som vill anlita ett medium, leta rätt på MediumMalin över instagram.


Där hemma tränas hundarna på med promenader alla tre malamuter där jag fokuserar på att de ska gå i jobbig terräng, tillsammans - Nära. För att få dem att redan nu känna sig taggade, trygga och tillsammans ta sig framåt oavsett hur jobbigt det är. Även om Effie busar med Codys öra, Alta puttar till Cody osv. Helt enkelt denna träning inför dragsäsongen när de ska springa vid varann, fast i deras linor. Folk kan tycka jag är lite konstig med dessa idéer och som redan här under promenaderna börjar med detta men jag vill tro att det finns sina anledningar till varför våra hundar hittills alltid varit extremt positiva trots situationer, trängda lägen osv när vi är ute och hobby drar. & iår ska är min tanke att vi ska köra dem lite mer två och två för att kunna träna på omkörningar. Tror ni jag längtar till december och när jag har nästan en hel månad att bara kunna träna hundarna hemma? Längtar helt GALET mycket! ❤ Snart så, först ska bara hela hösten jobbas av sen väntar lite efterlängtad semester. :)81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page