top of page

Vilken måndag

Imorse när jag vaknade så vaknade jag till de där notiserna som berättade att poddavsnittet nu var ute. I vanlig ordning hamnade min prestationsångest på en galen nivå och där låg jag under täcket i våran stora säng och lyssnade på avsnittet, kritisk som jag är och med känslan att nu, nu har jag nog gjort bort mig. Men det hade jag inte. Skön känsla faktiskt. Det blev ett härligt avsnitt där jag fick ur mig det mesta och där jag ännu en gång fick möjligheten att prata med härliga Gurgin som leder Hundpodden Vår Bästa Vän. (Mer om detta kommer imorgon på bloggen.) Men för er som vill lyssna nu, nu, nu så hittar ni avsnittet där poddar finns under namnet


"Så blir du din egen hundföretagare" - Hundpodden Vår Bästa vän.


Efter att jag hittat fram där under täcket i sängen som ett annat barn var det bara att slänga på sig sminket och åka iväg till hästen. Lite fotografering med Arrak Outdoor Orginal Jackan och det var så himla roligt att få till dessa bilder med hästen. Heja lilla underbara Häst. För häst är väl ändå bäst? Kanske inte om man frågar min sambo som stackaren försökte hålla sig undan på ridbanan i tron att vi annars kommer galoppera över honom.

Tror aldrig jag sett Chribbe hoppa runt som han gjorde idag men fina bilder blev det så det tackar vi karl för.


Jag lever i dessa jackor nu på vintern och min gröna jacka har jag oftast på jobbet sen har jag min rosa i stallet. Tänker att om jag ramlar av och ligger och sprattlar i något dike kanske någon ser den där rosa jackan i alla fall och kan rädda mig. Och just den rosa jackan är nu inne på sin tredje säsong. Fortfarande hel och varm. Bra betyg helt enkelt!


Sen var det raka vägen hem, dundra av telefonmöten, mail och bokföring. Lite mat, leka lite med James och vidare mot jobbet. Kursavslut med en magisk grupp som gått Vardagslydnad steg 3 och det var lite sådär så att jag inte ville släppa hem dom. För nu efter denna vecka så har jag kurs-semester fram till januari och det är med blandade känslor. Det ska bli skönt med ledighet, kroppen behöver verkligen det men.. (men) vad tomt. Jag kommer SAKNA mina kurser, alla fina kunder, adrenalinet man får av att hålla i kurserna, alla härliga diskussioner, skratten, hundmyset, alla framsteg. Vi pratar endast en månad men jag vet inte, det här är ju en del av luften jag andas. Jobbet. Så det kommer bli väldigt tomt under dessa veckor utan alla kurser som jag annars har. Men de flesta träffar jag väldigt snart igen och för er som får lite abstinens. Det går jätte bra att hålla mig uppdaterad över instagram, facebook eller sms. Som vanligt så är jag Jour för alla mina kunder.


Tack för en härlig måndag, alla inblandade. Ikväll somnar jag med ett leende på läpparna.

 

Er Hundtränare & Vän Sara Viforr

114 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page