top of page

Tack för all fin respons på podden!Nu har det gått några dagar sedan poddavsnittet släpptes hos Hundpodden Vår Bästa Vän & vilken underbar respons jag har fått! Tack till alla er som hört av er, så häftigt att få vara en liten, liten del av inspirationen till andra i deras unika egna resor som hundföretagare.


Det var ett väldigt roligt ämne att få prata om då det här med företagande är så otroligt stort ämne men trots det ibland ett väldigt smalt och "litet ämne". Alla vägar man kan ta, hur man kan bygga upp sitt företag - sin dröm samt vilka förutsättningar man har från start vidare till när man är lite mer etablerad och ska välja väg framåt i alla dess olika vägar som man kan välja. Att tänka strategiskt, lära av sina missar och fira alla framgångar.


Idag har jag lyssnat på det här med arbetsrätt, nästa vecka ska jag grotta mig ner i utbildningen jag går gällande coachning på humansidan. Imorgon står jag på centret och jobbar med vår nya tjej som nu arbetstränar några timmar i veckan med oss.


Det finns alltid mer att lära sig om och att lära ut kring. Ödmjukheten inför detta bara där öppnar nya vägar för oss i våra vägar framåt med det man arbetar med. Att det alltid finns mer att lära, suga åt sig kring och skruva om i sin dagliga verksamhet. Den biten oavsett hur lång tid eller kort tid man har jobbat ska man alltid bära med sig. Vi är aldrig fullärda.


Med detta sagt jobbar jag vidare (på min "semester" som ännu inte lyckats vara så mycket ledigt) och snart sticker jag vidare till centret för en akutbokning & konsultation. Men gissa vem som hann med en mysig promenad mellan åkrarna runt lunch? Jo jag och Delta! #Kvalitetstid


Kram på er alla fina och ännu en gång - Tack för den fina responsen på podden!


 

Er Hundtränare & Vän Sara Viforr48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page