top of page

Tack 2019 och 2020, nu kör vi!

2019, förändringarnas år.

Det året jag satsade på min dröm, började jobba med hund på heltid. och under detta år har vi byggt upp hela hundcentret. Dagisdelarna är fulla, kurserna rullar på, privatträningarna har verkligen blomstrat och DW selar har sytts upp för fullt av Karolina. Yrkesutbildningar löpande hela året via Karisma både på distans och på plats i vårt lilla hus här utanför Sthlm. Verksamheten har verkligen exploderat. Och det är så jäkla roligt! Vi är nu ett gäng som jobbar i huset med alla våra olika delar och aldrig att jag trodde det skulle hända så mycket och växa så mycket på bara ett år.


2019, jobbåret.

Jag visste att det här året skulle handla om en sak endast; jobb. Precis enligt planen blev det så. Väldigt mycket jobb, långa dagar med allt från dagishundar, kurser, problemhundar, DW selar och avlivningscase. Typ sådär på en och samma dag.

Jag har bockat av alla årets grejer som vi skulle göra och lite till. Dubblade omsättningen från året innan vilket betyder säkerhet, buffert och att kunna expandera. #KlappPåAxeln
2020, Balansåret.

I hela denna resa som vart under året har jag haft ett mål. Att sätta grunden för hundcentret under 2019 för att kunna frigöra mig mer året efter. Och med detta menar jag inte att försvinna eller lämna över till någon annan. Utan att det dagliga ska rulla på vårt hundcentret så att jag kan få lite mer timmar med familjen, mina egna djur och ha energi till att vara närvarande och inte bara tänka framåt. Vi är där nu, allt jobb lönade sig och jag längtar efter det nya året. Där jag kan vara med hästen min, hämta min son på dagis, äta middag hemma och ta promenader med mina egna fyrbenta. Ha kurser, arbeta mer med coachning, avlivningscase & problemhundar. Ha fler studerande via Karisma, jobba mer med sociala medier och få vara kreativ utan stress. Helt enkelt det jag brinner för och som ger energi. Att få hjälpa fler och skapa möjligheter.


Tack för ett fantastiskt år! Tack till alla underbara kursare, dagishundar och elever för att ni tror på oss och låter företagen växa med Er. Tack till alla veterinärer, länsstyrelsen och branschkollegor för allt ni gjort för mig och för att ni involverat mig i ert arbete framåt. Tack till Mickie Gustafson för ALLT du gör, för att du tror på mig och låter oss vara sådär nördiga arbetsnarkomaner tillsammans. Stort tack till våra anställda i huset som tror på verksamheten och tillbringar otaliga timmar arbetandes i huset - Ni är grymma!!


Tack, från hjärtat till min familj som försökt hålla mig flytandes under detta år. Till Chribbe som dragit ett jätte lass på hemma plan med sonen och hundarna. Tack till alla vänner som tålmodigt väntat på att jag ska ha tid att ringa tillbaka, tack för allt stöd, alla pepptalks och att ni trott på mig när jag själv börjat tvivla.Vi är mitt i ett samhälle där det mesta handlar om prestationer. Där vi överöses av sociala medier och är mitt i ett konsumentsamhälle där vi hela tiden jagar efter mer istället för att se vad vi har. Det vackra i oss själva och våra liv. Att kunna glädjas över nuet och att bara vara. Det här kämpar jag själv med, varje dag men det är så viktigt, att kunna vara ödmjuk, tacksam och leva i nuet. ❤ Så med det sagt firar jag in det nya året hemma. Med hundarna, på soffan och med lite god mat. Iår fokuserar jag på lugnet, på mig och på att bara vara. Mitt nyårslöfte till mig själv är att inte tappa bort mig själv på vägen till allt det andra. Tack för allt 2019 och 2020, som jag ser fram emot detta år!


 


78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page