top of page

Slutet på en Ny början.

2020 året som skulle handla om att landa men en vecka in på året så insåg jag att det är året som handlar om att få till en helhet. Struktur och inga genvägar. I verksamheten händer det mycket nu, mer än vanligt. För jag och företaget Passout tar över dagisverksamheten från Johanna och bakar in även denna del under företaget.


Det har varit en resa sedan jag och Johanna gjorde om lokalen till ett hundcenter. Jag har inte gått ut med detta offentligt men det vi fick se inne i huset från verksamheten som låg där innan var verkligen fruktansvärt. Intorkad avföring, väggar, boxar som var så trasiga, fimpar, skräp. Sista månaderna eskalerade det i huset och det var inbrott, tomten och huset var minst sagt en soptipp. Lukten går inte att beskriva. Det var som en vägg med död som slog en i ansiktet. Tomten var igenvuxen med skräp som fortfarande än idag kommer upp ur jorden efter x-antal år som man låtit denna lilla anläggning förfalla.


Vi har minst sagt slitit för att få ordning på huset, tomten och ryktet. Att bygga upp en tillit till hundägarna i närområdet att det denna gång faktiskt sköts rätt.


Än idag har jag en gammal film på datorn där jag filmade allt, precis allt innan vi rev ner väggar, slängde flera släp med skräp och började om med huset. Denna film har jag dock valt att inte lägga ut någonstans för mitt i allt det här känner jag att det finns gränser på hur mycket tidigare involverade behöver ta. För även om det inte var rätt det som hände i huset är det inte min uppgift att göra det värre. De la ner och vi fick chansen att bygga upp något riktigt fint. Vilket vi har gjort. Och jag är minst sagt stolt över resan vi har gjort med dagisdelarna i huset.


Men när man väljer att dela ett hundcenter med någon annan så är det bara en tidsfråga tills man vill gå olika vägar. Vad man drivs av, vart hjärtat pumpar och vart i livet man är. Denna gång står vi i olika livsskeden med olika vägar framför oss jag & Johanna.


Hon har ett helt nytt liv framför sig och jag springer vidare efter mitt kall i livet.

Att få fortsätta arbeta med hundägare, problemhundar, yrkesutbildningar och lära ut mer.

Valet var enkelt. Kanske givet. Dagiset i huset bakas in i verksamheten och så snart allt pappersarbete är klart har Passout en till del i företaget. Det mobila dagiset fortsätter Johanna ha under Wild Things men denna del är helt fristående från Passout.


Nu är det lite planering, massa budgetering, nya avtal, hemsidan ska uppdateras. Ja ni vet, allt det där tråkiga runt om ska pysslas med men