top of page

Så var november snart här - igen.

Snart är vi inne i november igen. Fort går det och när vi kliver in i december tar grupp-kurserna en liten "paus". Intensivhelger står på schemat i december och januari som Karolina håller i. Jag ska gästa på andra ställen halva december, frilansa i diverse hund-uppdrag. Januari blir månaden när jag försöker njuta av lite ledighet, i alla fall på helgen innan vi kickar igång alla gruppkurser igen i februari.


Fort går det. Sådär fort så både jag och Karolina kollar bakom axeln och typ "Var det inte juli för en kvart sen? Vadå snart 2022 det var ju 2018 typ igår.. " Precis såhär är det varje år. Månaderna dundrar förbi när man jobbar med utbildningar och fort går det. Jag förstår inte att jag snart haft hundkurser i 6 år, började där ute i skogen & ambulerande hos andra för att sedan öppna upp här i Bålsta. Karro har varit med i verksamheten i snart 5 år. Fort går det när man har roligt!


På måndag är det den 1a november, då välkomnar vi in verksamhetschefen Marina, dagispersonalen till hundbacken; Johanna & Fredrik. Elin ökar på sina timmar och kommer löpande jobba i båda lokalerna här i Bålsta. Jag & Karro kör lite överallt efter ett planerat schema. Under december kommer hemsidan få sig ett lyft, uppdateras ordentligt där alla också ska presenteras under "vi som jobbar här."


Jag som lovade mig själv att inte ha personal igen när jag sa upp mig från Svea Bank sitter idag med ett gäng på 9 direktanställda + konsulter bara i Passout. Detta utöver våra gymnasiepraktikanter & de som kommer in för att få chansen att komma hemifrån & få terapi av hundar. Tur att man någonstans ändå brinner för det här med personal, verksamheten i helhet och humansidan utöver "hjärtat" i verksamhet som är det här med Hund. För vi börjar bli ett ordentligt gäng. Men ett gäng där alla empatiskt brinner för hundarna & satan vad stolt jag är över detta crew, för de briljerar och positivt överraskar mig i deras engagemang för hundarna, verksamheten och varandra. Man kan nog säga att jag är bortskämd med alla som väljer att dela deras dagar här i verksamheten. Stolt & löjligt tacksam över dem alla. ❤


I december har vi julmingel igen men denna gång på Hundbacken (datum kommer), hela Passout Crewet ska ut på restaurang i vanlig ordning & vi ska sätta alla delmål inför 2022.

Kursplaneringen är igång för fulla muggar fram till sommaren så för er som går våra hundkurser, har ni något speciellt som ni vill se mer av under 2022? Hör av er, kommentera eller släng iväg ett mail. Det ni vill se mer av ser vi till att ordna!


Glada hälsningar från er Hundtränare & Vän, Sara Viforr.


 

- Stolta ambassadörer -


83 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page