top of page

Regnbågen i skyn

Jag följer slaviskt Dean Schneider efter ett tips från en god vän. Den där grabben som glider runt med alla lejon & på sitt egna vis försöker få till en förändring. Hans olika inlägg på IG ger iallafall mig så otroligt mycket inspiration och motivation framåt. För något jag tycker är viktigt är att ständigt motiveras med inspiration och motivation av influensers, nära och verksamma som kliver av det materiella tåget för att istället arbeta med sig själva, planeten och det viktiga. Det andra. Det som skapar vår egna regnbåge i livet.


Vi lever bara en gång. Och vi har sådan kraft över våra egna liv. Låter som en klyscha, jag vet. För jag har också trampat på samma ställe, mått fruktansvärt dåligt, i ett mörker tagit en dag i taget och inte ens kunnat drömma om något annat liv än det som jag då hade. Men jag vill tro att allt handlar om medvetna val, ett litet beslut i taget kan senare skapa en väldigt stor förändring i sitt egna liv.


Trivs du inte med jobbet? Byt. Trivs du inte i ditt förhållande? Hoppa av tåget. Vill du mer? Gör mer.

Jag pratar med så många som säger att de inte vet. Inte vet vad de vill. Bra, då fortsätter man leta efter saker och bockar av det som inte passade. Våga testa. Våga kasta er ut i världen och det som inte passar, som inte känns bra. Bocka av det från listan. Då är du ett steg närmare det som passar dig.

För att hitta det goda måste vi även smaka på saker som kanske inte riktigt är lika gott.

Att våga se möjligheter i alla situationer. En trött växt kan bli en fantastisk blomma med ny jord och lite vatten. Vart i livet står du och hur kan du göra det bästa av det du har nu?


Mindset. Strategiskt ägandeskap över nuet. Lär er hantera era egna verktyg och skapa magi.


Jag tänker inte ljuga, ibland är det jobbigt, sådär riktigt in i hjärtat jobbigt att hitta sin väg, finna sin regnbåge. Men vilka saker uppskattar vi mest i livet? Jo det som vi kämpat för. Det som vi kan kolla tillbaka på och stolt säga; Jag gjorde det där. JAG. Och det var en förjävla resa men nu står jag här. Fundera ut vad som är viktigt.


För mig är det inte längre prestation som gör mig varm i själen. Istället är det mina djur, min familj. Att se en liten planta växa sig stor. Att få njuta i stallet mitt på dagen. Att få följa mina kunder i deras framsteg. Det får mig att må bra. Och det tog ett tag för mig att inse det, acceptera att jag kliver av normalmallen för annat. Inte en ny bil. Inte heller en helkväll på stan. Men vi är olika och vi strävar efter olika saker. Det fantastiska med att du är du och jag är jag. Uppskattning och värdesättning finns alltid i målen som vi tar oss till, med lite svett & tårar. Så ge aldrig upp, leta efter regnbågen och ni som vet vart den är, kämpa er dit. Det är så värt det. Skapa er glädje och lycka i era liv. Speciellt i dessa tider då man inser att vi faktiskt har en begränsad tid. Gör den bästa av den, njut av den och ta vara på den.


Världens största kram & pepp från er Hundtränare & Vän. //Sara Viforr
129 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page