top of page

Och vardagen snurrar på..

Något som fascinerar mig är att vad som än händer i livet så snurrar ändå dagarna på. Rutinerna behöver köras vidare varje dag, vi ska jobba, hundar ska ut, barnet ska tas hand om, maten ska lagas. Oavsett vart man är i livet så snurrar det vidare oavsett om man vill eller inte. Livets märkliga gång, men kanske också det som gör att man orkar vidare.


Känns som att det var igår som Alta somnade in i min famn, en sekund sedan Nisse ramlade ihop och dog i sin box. Alla dessa panik kramar om människor runt mig som förlorat sina nära eller blivit allvarligt sjuka, tvåbenta som fyrbenta.. 2021, ett år fylld av död & sorg.

I all denna misär som faktiskt varit lyfter jag på blicken och ja, dagarna rullar på, det händer ganska fina saker i allt det mörka och det är något jag är extremt tacksam över. Vi expanderar, lokalen är snart helt klar och redo för nya fyrbenta dagisbarn som vi kommer dela dagarna med. Stockholmsvägen är i sitt esse och utbildningarna snurrar vidare på utbildningssidan. Vi utökar personalstyrkan med 3 heltidare och senare med fler deltidare. Nya projekt i andra företagssamanhang än Passout ligger och bubblar - snart kör vi där med! Sambon kör på i sitt bolag och från årsskiftet trycker han på knappen för nästa steg under Nirblads Bygg. Lilla hästen har landat i sitt nya stall. James växer i en rasande fart och våra egna hundar är typ lite överallt och ingenstans med oss i vardagen. Precis som det ska vara.


Ibland känns det som att jag står mitt i detta galna liv och bara ser hur allt växer, passerar och skapas. Häftigt, läskigt och stundtals ganska omtumlande men mitt i allt, mest - Magiskt.


Just nu är vi inne i en hektisk period där jag är hemma ungefär (endast) när jag sover för att sedan vakna, gå till bilen och ut på jobb fram till kvällen igen. Erkänner att jag är ganska trött och med kylan som drog över lilla Bålsta känner jag mig som en konstant isig tjej som försöker hanka mig fram mellan lokaler, möten och utbildningar. Värmer tårna i bilen och sedan vidare till nästa jobb som står i kalendern. Nedräkning till 1a november då verksamhetschefen börjar på Passout och drömmer mig bort om när jag faktiskt kan åka bort några dagar på en semester eller typ fixa iordning de där rummen där hemma som väntar på att inredas..


Det finns att göra - minst sagt. Men det är med glädje, tacksamhet och förväntan som jag står i alla dessa olika delar. För det här var min dröm, mitt mål. Att kunna leva, jobba och driva min största passion i livet. Skapa arbetsmöjligheter till fler som drömmer om att få dela sina arbetsdagar med fyrbenta. ❤ Ha tid & njuta av mina egna djur och hjälpa fler hundägare till att skapa harmoni, relation och glädje i dagarna med deras fyrbenta.


Jag är här idag. Vi är här idag. För utan den där sambon skulle vi inte kommit så långt. Han är min bästa hejaklack, kompanjon och stöttepelare. Dock ska jag vara ärlig; det har tagit tid (år), en jävla massa bakslag, många månader med att vända på kronorna (jobba dubbelt) för att bygga upp företaget, erfarenheter bra som dåliga som man tagit med sig. Tårar och skratt. men nu står vi här och kan börja njuta, släppa stressen och vara mer i nuet än framåt. Det tänker jag njuta av, varje dag med alla de små ljusglimtarna. Skratten & gemenskapen. Lugnet som farten.

För kanske är det precis det som är livets belöning - att se det lilla, njuta av alla små segrar och få en vardag som man trivs i. För hur man än vänder och vrider på det så stannar inte klockan, vardagen rullar på och precis som allt har en början så kommer även ett slut. Så jag tänker att man helt enkelt får njuta av tiden däremellan och ta tillvara på det som är.Er Hundtränare & Vän, Sara Viforr.

 
164 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page