top of page

Nu öppnar vi dörrarna till Hundbacken

Domedagen var idag. Verkligen. Var längesen jag var såhär nervös, haft så ont i magen senaste dagarna och typ konstant migrän. Varje gång jag och Marina (verksamhetschefen) har stämt av så har vi båda haft ungefär samma dåliga status. Vrak inför Länsstyrelsens kontroll.


Jag tror vi gått runt här inne på Hundbacken ungefär 2 miljoner gånger och petat på saker och funderat på om vi missat något. Marina har till&med legat på alla fyra och dragit silikon över små, små sprickor i betonggolvet. Målat, inrett, byggt, byggt och byggt lite mer. Letat pinnar i skogen som vi numera har som fina koppel krokar utanför varje box och tro mig, färgerna här inne är noga utvalda enligt ett specifikt färgschema som Marina satt upp.


Jag har stirrat på budgeteringen & följt kostnaderna cirka 10 gånger per dag sen vi skrev under avtalet på lokalen. Räknat, räknat och räknat lite mer. Pendlat mellan "fan vad coolt att vi gör det här" till "nej nu har jag nog fått hybris och tagit mitt dummaste beslut någonsin."


Idag var dagen i alla fall här. Dags för kontroll och den där lilla stunden under kontrollen kändes verkligen som 7 långa år. Jag var så nervös, kallsvettig och ville helst springa hem och gömma mig under täcket. Men det gick bra, vi har tillståndet och vi kan äntligen öppna dörrarna till vårt andra hunddagis "Hundbacken" i Bålsta. På måndag kör vi, tvåbenta som fyrbenta i lokalen och vi startar med inskolningarna. Jag ska landa i mitt nya schema mellan de två olika lokalerna, att jag numera har en verksamhetschef som kan avlasta, att vi nu blir 10 stycken under Passout(!!) och antagligen fler under 2022. För ett bolag som oss är det här stort det som händer nu, vi expanderar med en tredjedel i storlek & det är en rätt galen grej det här för oss alla. Speciellt för mig & Karolina som började 2018 med endast oss två.


På två månader har vi byggt upp hela lokalen, fyllt upp platserna i första etappen, börjat internutbilda personal & fått Ok från länsstyrelsen för att köra & på det inte behövt ta ett enda lån utan klarat oss på budgeteringen som sattes. Låt mig förtydliga, 2 månader. Vi har minst sagt jobbat ihjäl oss på alla fronter. Klarat alla deadlines och varit så sjukt projektinriktade under denna korta, intensiva uppstartsfas. Men som vanligt. Sådant här klarar man inte själv. Vi är ett grymt team i företaget. Vår hyresvärd har varit GULD & vi har haft många runt oss som hjälpt till, hejat på oss och gett oss energi när det mest naturliga skulle ha varit att lägga sig ner platt och grinat.


Jag är så fruktansvärt stolt över oss alla, tacksam för alla runt oss och ser fram emot att få kliva på ett nytt spännande kapitel här i Bålsta med vårt andra Hunddagis.

Nu kör vi och siktar på ett sjukt roligt och utvecklande år. För 2022 blir nog vårt mest spännande år med massa saker på schemat där Passout får växa och fortsätta framåt med hundägare och deras fyrbenta. ❤ Tack till er alla - Nu kör vi!235 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments


Härligt jobbat. Så himla duktiga ni är.

varma kramar till er från Dolly med familj.🐶👍💖

Like
Replying to

Tack snälla Jessica!! Kramar till dig och hela familjen från oss. 😍

Like
bottom of page