top of page

När man dregglar ner kudden som ett barn..


Ni vet när allt och lite till händer, och man yr runt som en stressad höna och bara släcker bränder? Inte? Okey, det är mitt liv mellan varven, genomgående under hela mitt vuxna liv. Så jag har vart den yra hönan på senaste som släckt bränder och hoppat jämfota typ samtidigt för att släcka glöd som pyser. Nu är allt släckt och jag inser att såhär är livet. Mer eller mindre. Saker händer och ändras, målet är att kunna njuta av nuet, vara någorlunda anpassningsbar och hela tiden ta sig framåt. Men det jag märker är att jag efter dessa perioder blir så himla, himla trött. Kanske inte så konstigt men ack så störande. Jag vill inte lägga onödig tid på att vara en sengångare utan behöver min adhd hjärna typ dygnet runt av mitt liv. Normala kravställningar? Kanske inte. Men ändå. Häromnatten vaknade jag av att jag hade dreglat ner kudden såpass så jag liksom.. Fick vända på den.. Som ett barn. 😂 Men nu börjar fröken vakna till liv och komma tillbaka till verkligheten igen.


Det många inte vet om är att vi som arbetar med kursverksamhet samt utbildningar sätter våra scheman stötvis flera månader framåt. Fråga mig hur mitt liv ser ut i november och jag kan ge dig ett klart schema på allt från morgon till sen kväll. Men att lyckas pricka in "det perfekta" schemat när man själv har barn, djur och familj är något jag fortfarande tampas med efter snart 4a år, för det går inte mitt i en säsong att skruva om hur som helst. Knappt att vara sjuk om jag ska vara helt ärlig. Det är inte helt lätt men nu, hoppas jag, att jag fått till schemat för hösten och våren. Det blir sena kvällar och många kvällar, varje vecka, dagisjobb, samarbeten och yrkesutbildningar men äntligen har jag fått till två sammanhängande lediga dagar i veckan. Vilket jag inte haft sedan James kom. För 4a år sen. Så det ska bli så himla, himla skönt att komma tillbaka till den där "helg känslan" även om min helg kanske infaller över en vardag. 😂


Nu under sommaren känns dock det mesta som semester. Långa ljusa kvällar som jag spenderar med hästen eller hemma med hundarna. Hemma hos oss är det alltid något nytt projekt på gång och just nu bygger vi lite på framsidan och planerar inför dagens leverans.. Vid sidan av detta projekt sitter jag och samlar på mig inspiration kring lummiga trädgårdar och kommer snart gå lös på att göra baksidan fullsmockad med färgglada blommor och inredning. Växthuset är äntligen klart och där inne växer det redan massa tomater, gurkor och paprika. Alltså sommarprojekt på landet, helt underbart & jag njuter av varje dag.

 100 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page