top of page

När helgkurserna har paus

Under juli månad har jag som vi planerat varje sommar tre helger när det inte är kurser på söndagarna. Jag får semester känsla varje gång och jag önskar att tiden hade lite fler timmar på dygnet under dessa helger. ❤ För det går fort, och jag njuter av varje liten sekund under dessa helger när jag djupdyker ner i det här med min familj 2benta som 4benta. ❤


Typ som att få rida igenom denna kille i solen, utan stress och få en påminnelse om varför jag bara älskar det här med häst och varför jag bara sådär aldrig kommer sluta med detta intresse. Sen att jag har världens bästa, snällaste mest magiska kille är bara ren lyx.

Den där som har tålamod med inte bara mig, utan alla hundar som han vart med och uppfostrat, även lilla sonen som han alltid är så försiktig runt och på det alltid ger 110% i allt man ber om. Hur tokiga idéer jag än får. Min underbara pausknapp.

Att få pyssla hemma, mysa med hundarna, pilla i trädgården. Ta en paus mitt i allt och äta god mat för att sedan springa ut igen i ett par trasiga tofflor. Baka en paj, busa med sonen, ta en promenad i skogen. Livskvalité Delux.

Känslan att få se sitt barn växa upp med dessa fyrbenta, hans glädje i det och hur han utvecklas i alla dessa olika områden - det är så häftigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Jag är så glad och tacksam över mina djur och mina tvåbenta grabbar. Tänk att just jag får vara en del av deras liv och att jag får njuta av hela det här livet med dom. Jag må ha ett tight schema för att få ihop allt, men energin som boostas tillbaka är helt galen. Så när helgkurserna har en paus passar vi på där hemma och kör all in med de fyrbenta.


 

105 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page