top of page

När helgkurserna har paus

Under juli månad har jag som vi planerat varje sommar tre helger när det inte är kurser på söndagarna. Jag får semester känsla varje gång och jag önskar att tiden hade lite fler timmar på dygnet under dessa helger. ❤ För det går fort, och jag njuter av varje liten sekund under dessa helger när jag djupdyker ner i det här med min familj 2benta som 4benta. ❤


Typ som att få rida igenom denna kille i solen, utan stress och få en påminnelse om varför jag bara älskar det här med häst och varför jag bara sådär aldrig kommer sluta med detta intresse. Sen att jag har världens bästa, snällaste mest magiska kille är bara ren lyx.

Den där som har tålamod med inte bara mig, utan alla hundar som han vart med och uppfostrat, även lilla sonen som han alltid är så försiktig runt och på det alltid ger 110% i allt man ber om. Hur tokiga idéer jag än får. Min underbara pausknapp.

Att få pyssla hemma, mysa med hundarna, pilla i trädgården. Ta en paus mitt i allt och äta god mat för att sedan springa ut igen i ett par trasiga tofflor. Baka en paj, busa med sonen, ta en promenad i skogen. Livskvalité Delux.