top of page

Julledigheten rullar på


Snart en vecka in på julsemestern och nu börjar jag äntligen landa lite här hemma efter först sjukstugan här hemma och sen en liten turbulent tripp till Sthlm. Idag vaknade jag upp och gjorde något som jag iallafall tycker hör till gällande det här med semester... Att få börja dagen med soffhäng. Alltså, wow. En kopp kaffe, lite gottis och en serie. Under en filt med alla hundar med absolut ingen tid att passa. Livet. Åka iväg till stallet för att bara gå runt och fixa, pyssla och traska runt utan någon som helt stress. Tog till&med hem hästens träns och satt och smörjde upp utrustningen med hjälp av lille James. ❤ Alla hästtjejer vet; När man har tid för sådant då slappnar själen av.Vädret är kanske inte det bästa nu. Typ katastrofalt dåligt och gör en inte direkt sugen på att gå långa promenader i skogen eller åka iväg på äventyr. Fyrhjulingen är fortfarande på lagning så jag har ännu inte kunnat ut och dragträna hundarna. (Nej, jag vågar inte köra mina hundar med cykel som Chribbe gör haha.) #Livsfarligt.


Att det är jul om några få dagar känns bara konstigt med det gröna gräset utanför fönstret och lervällingen som täcker hagarna. Och i denna härva med vintrarna som aldrig verkar hitta hem till oss har vi nu bestämt oss för att hitta en liten stuga uppåt i landet dit vi kan åka på vintrarna när verksamheten har stängt och köra hundarna. Vet ni något som passar bra för oss som vill kunna andas, köra hund och njuta av natur mitt ute i ingenstans - Hojta!

(ej uthyrning utan försäljning.)


Fram tills vi har den där lilla stugan får jag försöka hålla motivationen gällande dragträningen uppe och vada i leran här hemma med våra kedjor, cykeln och snart fyrhjulingen...


Usch, hur håller ni andra motivationen uppe under dessa tråkiga månader?

 


88 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page