top of page

Intervju för BUDDY

Februari - redan! 2021 också. Fort går det och vintern har äntligen hittat till oss det är sådär magiskt vackert ute, att ha draghundar under denna årstid är lixom guldkant delux här hemma. De njuter av kalla dagar utomhus och dragturer i den krispiga snön.


Något som inte är lika trevlig under denna årstid är när man VABBar hemma med 4åriga James och elen går i hela området. Typ sådär i 5 timmar. Kallt blev det fort och då är man rätt glad över att man kan dra igång en brasa för att jämna upp temperaturen lite iallafall. Sen att få lilleman att förstå att TVn där uppe inte funkar heller och vad el är, det var en utmaning. Men där på eftermiddagen drog allt igång tillslut så att både lunch och middag hann slängas ihop innan jag var tvungen att åka iväg på äventyr. #Livet.


Freeky Friday stod på schemat i fredags och jag tror nog att ni höll tummarna blåa där ute för dagen gick bra, en intervju för den största kanalen (hittills) stod på schemat och ett möte som min partner i Furly bockade av med bravur. WOW känslan slog snabbt över till migrän-kvällen och jag låg nerbäddad i soffan med ett glas rött och firade in dagen med familjen.


Men något jag helt glömt bort i farten är Intervjun som jag gjorde för BUDDY. Hunddagis stod på schemat och för er som vill ta del av intervjun så hittar ni den HÄR.

Stort tack till min branschkollega Fanny som höll i denna intervju. ❤


 

Önskar er alla en fin dag - med el! ;)

Er Hundtränare & Vän Sara Viforr107 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page