top of page

Hej kallare grader & Hej dragträning!

Hej kallare grader, hej snö och Hej Dragträning! Ni som följer mig på instagram kommer bombarderas av två saker för tillfället;

Dragträning och jobb. För det är ungefär vad som händer just nu. ❤Man kan lugnt säga att det är Malamuternas säsong nu, de njuter av det kalla vädret och varvar bus och vila ute i snön. Effie och Cody som får dragtränas njuter verkligen och det är något helt magiskt att kunna köra ut med dessa fyrbenta med snön som yr och solen som ligger på. Nästan sådär overkligt mellan varven. Cody har redan satt ribban för säsongen och springer på som aldrig förr, sträckor som han tidigare säsonger inte haft lika lätt för. Heja en sjukt rolig dragsäsong helt enkelt och oj vad vi njuter! Enda som saknas nu är mer tid för turer som bilden ovan. ❤ Delta vår vallhund var lagomt imponerad och visade starkt med tassen att det blev lite kallt där första dagarna men nu följer hon glatt med i stallet och busar i snön hon med. Vilket vi även ser på vissa av dagishundarna som springer ner mot rastgårdarna i 180 för att busa loss ute i snön med sina kompisar.


Så som sagt, dragträning och jobb. För nu jobbar vi järnet på centret, nästan alla dagishundar är tillbaka efter ledigheten och vi har smygstartat med hundkurser, vip kvällar och privatträningar. En roligt intervju har stått på schemat denna vecka, nya härliga elever via yrkesutbildningarna hos Karisma Utbildning som nu påbörjat deras studier och jag jobbar vidare i vårt nya projekt som vi lanserar förhoppningsvis slutet av första kvartalet iår.

Chribbe har börjat på sitt nya jobb, vi är snart klara med lite ytrenovering av nedervåningen och jag har blivit galet inspirerad av allt för många minimalist dokumentärer och rensar galet bland alla saker här hemma. Det händer grejer i vanlig ordning och det är väl bara att hålla i hatten och köra.


Jag passar även på och slår ett litet slag för vår extrainsatta valpkurs i februari då vi är ute i lite sista sekund på hemsidan så för er med valpisar hemma - in och boka medans platser fortfarande finns! :) Och kika in dessa godingar, några av månadens alla fantastiska valpar som går valpkurs. Sötchock!


 

Er Hundtränare & Vän //Sara Viforr74 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page