top of page

Hederpriset 2019 går till...


Årets Hederspris går till Eddie! 🎉🎉🎉


Det är alltid lika svårt att välja ut vem vinnaren för året är men med motiveringen;

Snabbaste Rehabiliteringen 💫 Slår Eddies familj alla tidigare fall.

Med ett helhetsgrepp kring återhämtning, möta just hans behov och massa, massa kärlek har denna hund blivit en stjärna på endast några månader. 🙏💫


Vi har aldrig tidigare sett en hund rehabiliteras så fort som denna kille och det arbetet som familjen har lagt ner har vart en resa för sig. 💙 Vilket engagemang, även de dagar som många skulle välja att ge upp. Bra jobbat, minst sagt och det är med stolthet som vi delar ut detta pris. 😭❤Man får inte glömma vad som startade upp denna verksamhet. När den rosa bubblan spräcktes och en tragisk olycka skedde. Hederspriset är i Amys minne, det är pga. henne Passout Hundträning idag finns.

Nu 7 år senare arbetar jag löpande i verksamheten med problemhundar som har diverse olika problem. Vissa är rädda, så rädda så de knappt kan se sig själva. Andra är arga. Så jäkla arga på världen. Vissa är nedbrutna och litar inte på någon. Andra är bara missförstådda och många, nästan alla som lider av svåra beteendeproblem är stressade.


Hederspriset som vi delar ut varje år handlar om att lyfta de hundarna man ofta inte pratar om, de familjer som aldrig lyfts upp. De som jobbar i det mörka, dolda. De som ofta är ute på nätterna för att de inte vågar sig ut pga. andras blickar. De som kämpar i deras rehabilitering med deras fyrbenta dygnet runt. Hederpriset handlar om alla dessa hundar med familjer som ger allt och vill bygga upp den gemensamma relationen med deras hund, vill lära sig mer, tar hjälp och får deras hundar rehabiliterade. Dessa är vi i verksamheten genuint imponerade av. Det är dom vi alltid kommer lyfta. För det är dom som står vid mållinjen och har gjort denna jobbiga resa i rehabiliteringen som ska ha alla applåder i världen.


Iår är det denna fantastiska hund som norpade hem priset. Eddie som jag skämtsamt brukar säga har gått in i väggen och vart utbränd. Men jävlar vilken resa han har gjort med sin matte. Jag har vänt upp och ner på allt de lärt sig om hund och hur man delar sin vardag med just Eddie. Men de omfamnade allt jag sagt, alla träningsplaner och tro mig - som de kämpat. Det har gått fort. På endast några få månader har jag fått se resultat jag aldrig sett tidigare på så kort tid & stoltheten jag känner är obeskrivlig. Idag när jag kikar in i Eddies ögon är han där, han är där på riktigt och kämpar inte för varje andetag när han kliver ut på vårt område. Jag är fruktansvärt Tacksam över att Åsa valde att komma till mig, mitt lilla kontor nere i källaren ute i Bålsta. Att hon gav mig en chans i deras resa och att jag fått äran att vara med.


Stort, Stort GRATTIS till Eddie & Åsa. Ni är fantastiska, helt makalösa och relationen ni har till varann, släpp den aldrig. Ni två kommer kunna göra precis allt ni vill göra och jag finns här, ett knapptryck bort - alltid.Ett stort tack till Fodax Foder för att ni vara med och sponsrade denna vinst iår.

 


41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page