top of page

Höstplaneringen är igång!

Det känns lite galet att vi redan nu sitter och planerar kurser fram till början av december. Men fort går det och snart är vi där igen så nu ligger grundschemat ute gällande hundkurserna fram till december på hemsidan; https://www.passout.se/kursschema


Och jag välkomnar Fredrik Karlsson som kommer hålla i höstens NW kurser hos oss under en fullsmockad intensivhelg både för de som vill börja med grundkursen som fortsättningskurs.


Ni med tonårshundar där hemma - Nu ligger unghundshelgen äntligen ute på hemsidan & mycket, mycket annat. Spännande höst med världens roligaste jobb på schemat.


Det som ändrats lite nu i huset är att jag numera jobbar heltid med utbildningssidan, Madde är platschef på dagiset med stöd av mig samt Karolina och vi har utöver Johan som nu jobbat heltid hos oss i snart ett år, signat två deltidare. Emeli har hoppat in som konsult åt Furly AB & jobbet via Karisma Utbildning löper på i rasande fart över vårt nya digitala lärarsystem.


Snart kommer hela friskvårdsdelen ut på hemsidan & mer om samarbetspartners.


Vilken vår. Vilket år. Vilka år. 4 år som dundrat förbi i Bålsta. Men nu tänker jag njuta. Få tiden till att djupdyka i hundpsykologi, rehabiliteringar och små egna studier. Nypa mig i armen över att jag jobbar med det jag gör och suga åt mig allt som går att lära sig av varje kund tvåbent som fyrbent eller eleverna som jag träffar via Karisma Utbildning.


Vi har fått frågan om vi vill expandera dagiset, och vi har högtryck sedan länge på vårt hunddagis med en kölista men jag har tagit beslutet kring att vi inte kommer expandera. Även den dagen vi byter lokal kommer vi inte expandera märkbart utan hunddagiset hos oss ska vara ett litet familjärt hunddagis som vi varit och kan vi i framtiden kommer vi istället satsa på ett pensionat samt mindre Hundstall där vi då "hands on" kan arbeta med vanvårds case och ge dessa hundar en andra chans i livet hand i hand med våra elever som pluggar till Hundpsykologer.


Just nu behöver fokuset ligga på att vidareutbilda alla nyblivna hundägare så att de får bästa starten, för att förebygga olyckor och så att de tillsammans faktiskt har en harmonisk vardag. För det ska vara roligt att ha hund - och att vara!


 

Er Hundtränare & Vän, Sara Viforr.


72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page