top of page

Höstens inredningsmani har börjat

Nu börjar min mani, den som alltid kommer med hösten. När jag slutar peta och fixa ute i trädgården och istället går in i huset med nya ögon. Lite som att jag inte varit hemma senaste 6 månaderna utan bott ute i trädgården och hundgårdarna. Jag ser allt som jag inte sett från att våren startade helt enkelt.. Och jag vill såklart göra om precis allt i hela hemmet. Varje år händer detta. Varje höst. Hopplöst.


Jag försöker verkligen lära mig att inte dra igång några galna projekt speciellt när jag faktiskt inte är hemma så mycket. Så än så länge har jag inte tömt ur något rum som sedan står halvklart i månader tills Chribbe får NOG och slänger ihop allt som jag så fint vill ha det.


Nej, den här gången har jag inte rört en enda pryl. Faktiskt. Inget ljug nu. Men alltså det är en inre kamp i mig för tillfället. För jag vill så gärna dra igång alla inne projekt som jag nu har på min lista och i takt med att inredningen blir klar på hundcentret inser jag plötsligt att jag då har några timmar över i veckan för det där andra hemmet - det där privata huset där jag ofta sover. Ni vet som man ofta resonerar som att när det är rea så vart det ju plötsligt BILLIGT? Eller..? Lura hjärnan kan man ju alltid. Och det är precis det som är på väg att hända här hemma hos oss med mig och våra inredningsprojekt.


Förra året blev det en del inköp som gjorde det lättare med städningen här hemma. Typ som en soffa med ben så att man enkelt kommer under med dammsugaren.

Matstolar i fejk skinn och plast som också är enkla att torka av med trasa.

Chribbe gick lös med släggan och rev en hel vägg och plötsligt hade vi ett gigantiskt kök och ljusinsläpp! Eller som jag såg det, mindre trånga ytor där hundarna kan hamna i klinch.

Det här med zooner och malamuter. Utrymme är grejer det!Iår behöver vi kika på det här med golv. Laminat är taget när man har stora hundar som vi har men.. Färg, yta.. modell? Ny färg på väggarna och det där sovrummet behöver väl lite japansk fengshu-shi-grejer? När vi ändå är på gång så är frågan - klädkammare eller hundträningsrum? Vad är det mogna beslutet att ta som 31 årig mamma och sambo? Hundrum? Eller.. Hundrum..? Ja nu börjas det. Hösten.


Dagen idag har bestått av att googla lampor som.. Inte samlar så mycket damm. Normal riktlinje va? 😂 Prioriteringarna när man är 3 tvåbenta och 4a fyrbenta under samma tak. Snyggt, lättstädat och hundanpassat. Prio ett, hundanpassat, alltid. 😂


Bara jag som snöar in mig på projekt beroende på årstider? Och någon där ute som kan tipsa om det här med hundvänliga, men snygga lampor eller möbler, golv eller typ vad som. Inspo, Ja tack!135 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page