top of page

Fredag till söndag. Det går bra nu

I fredags stod vi inne på hemköp efter att ha fixat på hundcentret i renoveringen och byggandet som nu sker. Jag stod som ett barn vid godishyllan och tog en låda med choklad. Skulle lägga ner den i Chribbes korg och korgen flyttade på sig, försökte igen och då hör jag ett mutter samtidigt som korgen flyttade på sig i luften igen. Kollar upp.

Fel person. Han - mannen - kollade på mig, in i mina dödströtta ögon och jag fick bara fram ett litet "Ojdå...." och han brister ut i skratt. Alltså. Misären. Jag orkade inte ens skämmas utan gick åt sidan medans han kollade på mig och tog tre steg till - till Chribbe. För att lägga ner godiset i RÄTT korg.


Dog. Så pinsamt. Men var för trött för att ens rädda upp situationen.

Misären. Som ett barn som tar tag i fel förälder. 30 år. Det går bra nu.


Både jag och Chribbe somnade på soffan den kvällen som två slutkörda artister. Barnfria och somnar i fosterställning. Är man småbarnsförälder då haha? #Fredag


Lördagen kom och Chribbe var iväg och jobbade. Jag har fått någon konstig klåda i ansiktet som satt sig över ena ögonlocket och typ halva munnen. Kollar in i spegeln och känner mest att idag ska jag till stallet och fixa hemma. Jag får se ut som en galen brud med min klåda och ofixade hår i mina slitna stallkläder. Vem kommer jag träffa? Ingen.

"Sara ge dig själv ett break och kolla bara inte i spegeln."


Sagt och gjort. In med Delta i bilen och tuta iväg. Denna gång i Chribbes lilla leksaksbil. En liten puttrande sak där det känns som att man sitter platt på marken och typ kommer skrapa i rumpan när man gasar. Högtalarna är inte heller de bästa och jag har fortfarande inte förstått hur man kopplar i Spotify eller byter kanal till något annat än mixmegapol. Alltså är jag alltid lite bitter när han tar min bil och jag måste köra hans. Att han inte tankat gjorde inte saken bättre och jag fick snällt köra in på macken. Får ringa chribbe för att jag inte förstår mig på hur man öppnar tanklocket. Står på macken som en vilsen brud och inser att jag valt fel tank pump i automaten.


Försöker få ut mitt kort som fastnar. i maskinen. Får inte ut den. Står där i ännu mer misär (observera att jag då redan stått där i typ 10 min....) En av knegarna här i området glider ut med hans kollega, hejar i farten och jag i panik piper fram "mitt kort har fastnat!! Hallå!! MATS" han kollar på mig och jag får fram ett litet.. "Hjälp!!" Mats till undsättning och han får ut mitt kort med en kniv. Halleluja.


Får fortfarande inte igång tankandet. Glider tillslut in på macken och ber personalen att stoppa fel pump. Therese hoppar fram bakom en hylla och skrattar åt min misär.

Hjälper mig och jag börjar om. För att trycka på fel pump IGEN. Allvarligt, gjorde jag precis den tabben IGEN? Jajamän. Det går bra nu.


Nej ni förstår inte. Det tog mig kanske en halvtimma att tanka. I galet, spretigt hår och klåda i halva ansiktet. När jag väl lyckades ta mig till stallet kände jag mest att nu är det så mycket ironi och misär i min vardag så jag skulle kunna skriva en tragisk, bitter bok.

Kanske där man kan tjäna pengar dock men nja, får nog hålla mig till bloggen.


Jag vet inte varför jag ens är stressad eller såhär virrig. Vill bara bli klar med allt som har med skiftet här i lokalen att göra. Skriva under nya kontrakt, bli klar med byggandet och få en normal vardag. Eller normal för oss iallafall. Så nu är det lite virrigt, lite konstiga saker som händer och rätt mycket ironi. #Söndag idag - ännu en spännande dag på schemat.

Idag med smink på iallafall - för säkerhetsskull och i min egna bil. Som sambon inte tankat.

Vi får se hur det går på macken sen. Håll tummarna på mindre vardagsmisär. ;)


Kramar från er lite slitna hundtränare & vän //Sara Viforr

 


86 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page