top of page

Första kvartalet 2021 - Bock!


Vet ni hur lång tid det tar att få in ett helt företag och alla dess utbildningar i ett nytt digitalt lärarsystem? Jag säger såhär, väldigt många timmar. Testtimmarna ska vi inte ens prata om. Skärmtid med små roliga färger, text, design och nya funktioner. Man råkar göra fel och får göra om, bättre, skruva, skruva. När jag inte petat loss i systemet så har jag drömt om det på nätterna, men med glädje är vi nu på banan med det nya digitala systemet för alla våra yrkesutbildningar via Karisma Utbildning. Wow säger jag bara.


Det känns alltid lite overkligt när ett projekt som man skruvat på i sin kammare går och blir live, något som vi alla jobbar i och jag ÄLSKAR detta system. Love it! Våra elever får såklart välja mellan hur vi haft det förut och det "nya" men jag kan nu släppa uppbyggnaden av systemet och istället peta i utvecklingen medans vi lärare tar hand om eleverna i lärarsystemet. Vi bockar alltså av detta projekt som också höll tidsdeadlinen och säger - CHECK.


Sen har vi det där som vi snart kommer skrika HÖGT om, där vi redan har en anställd och där jag hoppas att vi snart kan poppa flaskan & fira som aldrig förr. Vi testar våran app för fulla muggar, det där som Charlotta headhuntade mig för i höstas och som jag är evigt tacksam över att få vara en del av. Som jag hoppas på kunna jobba med hand i hand med de andra företags bitarna i flera, flera år. Vet ni hur sjukt det känns att få hålla i sin "egna app" i sin telefon när man tidigare bara suttit i Word dokument, möten och bilder fram och tillbaka i månader. Jag kan nog inte ens beskriva känslan, skräckblandad förtjusning är nog det ord som ligger närmst till hands.


Ni som kör via google kan redan nu ladda ner första versionen. Testa loss, kom med feedback och betygsätt oss gärna! Furly FamilyI huset (vårt lilla gula hundcenter i Bålsta) tuggar vi på med fullt dagis, privatträningar & kurser. Våran instruktör Karolina har nu ökat på hennes aktiveringskurser och jag har bakat om så att mina kurser ligger primärt på helgerna (någon enstaka slinker in vardagarna också) men vi nöter på i huset, in i kaklet kör vi eller jag. Efter sommaren hoppas jag på ett till projekt och i allt det här som händer i arbetslivet kom en möjlighet att få bolla med en mental coach som verkligen vet hur man jobbar med mindset och jag är löjligt taggad på att få börja jobba lite lätt med Caroline Mohr för att kunna finslipa mer i min effektivitet samt produktion i det härliga hund-företags-livet jag faktiskt har.


Det är med nöje som jag bockar av första kvartalet i företagen 2021 & jag ser så fram emot allt som komma skall. ❤ Bästa helgen till er alla!


Er Hundtränare och Vän, Sara Viforr.

 

143 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page