top of page

Arrak Outdoor fotografering som bjuder på minnen


Jag har nyligen gått igenom min bildbank som jag har med produktbilder, bilder på hundarna och verksamheten. Under dessa år har det blivit över 10tusen bilder och wow vad minnen vi har samlat på oss. ❤ Det är något speciellt med Cody, den där gigantiska malamutehanen som vi har. Han som jag tog emot i mina händer när han föddes och blev till den stora bjässen han är idag. Han som förlorade ena ögat som valp och som alltid ser mig som hans trygga klippa i livet. Våran relation är verkligen speciell och jag vet inte ens hur jag ska beskriva alla mina känslor för denna hund i ord. Han är min och jag är hans. ❤


Så när jag hittade bilderna från en av fotograferingarna med Arrak Outdoor så svämmade hjärtat över. Jag behövdes påminnas lite om just vår relation mellan mig och Cody. Han och jag i hela bruset som är i livet med fler djur, lilla James, massa jobb och familj. För han är fantastisk, vad vi än gör så landar han tryggt i att han är med mig - och då blir allt bra. Den relationen, det bandet - är ovärderligt och ska inte tas lätt på.


En liten underbar shout-out till min älskade Pirat idag & dagen till ära kör Arrak outdoor Super Sale och har rea med upp till 75% på deras kläder. In & kika, deras tight och västar är perfekt varma dagar som dessa.

 

80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page