top of page

2022 Tack för detta fantastiska år!2022 - Kan bara beskrivas med ett ord; Whaaaaah! 🤩 Som en bergochdalbana med kittlande mage har detta år rusat - swishat förbi!


Vi har synts på omslag i tidningar, fått nya uppdrag och jobbar vidare med våra bästa samarbetspartners sedan tidigare. 💕 Som vi kämpat med vår expansion av ett till hunddagis, dagisgänget gör ett fantastiskt jobb med våra 4benta dagisbarn och internutbildningarna har varit GULD under året med allt från hunden som art ner till relationsbaserad träning på individnivå till hundarna vi delar våra dagar med. Jag och Karolina har jobbat i alla väder med utbildningsdelarna och under 2022 har vi haft strax över 1300 träningar(!!) Gruppträningar, konsultationer, privatträningar, öppna träningar & distansrådgivningar via FirstVet. Vi har stolt släppt iväg nyexaminerade kompetenta Instruktörer via yrkesutbildningarna hos Karisma Utbildning & arbetet i styrelsen via Sveriges Hundföretagare har snurrat på och vi avslutade med årets konferans där jag fick möjligheten att träffa fler verksamma branschkollegor. En härlig helg där man inser att denna värld börjar mer och mer anses som ett "riktigt" yrke. Inte en dag för sent.


Men gräddet på moset var nog nu när alla papperna blev klara och jag släppte in Marina som delägare på Passout. Något jag aldrig någonsin trodde skulle ske, att jag skulle ha bolaget med någon annan men denna tjej alltså, vilket lyft för företaget & plötsligt fick jag lite mer tid för min egna familj och djur. Helt ärligt känns det lite som att Marina kom in i verksamheten och plötsligt kunde jag andas igen. Tack för dig Marina och om vi lyckas med allt det här på endast 1år - vart är vi då om 5år? Det här med att skapa sig rätt team i sin verksamhet, det har vi verkligen gjort under åren och så stolt som jag är över hela Passout Ligan. Utan er skulle det inte ha gått! Så stolt så hjärtat svämmar över.Hemma har vi kämpat med en tuff skolstart för lilla James men där han nu börjar landa. Inte lätt att gå från lugnet på våran gata till nya kompisar och vuxna i en väldigt stor skola här i Bålsta. Något som tagit på mig som förälder mer än vad jag kunnat ana. Att bolla företag, barnet och ett eget zoo är inte alltid så fantastiskt som det kan se ut utan ibland står även jag i perioder där jag bara försöker - överleva. Men det har vi gjort och 3 av hundarna är (tack och lov) vuxna och har sin grund i deras träning. Lilla Lykka är snart helt i hamn i det jag vill att hon ska landa i när det kommer till vårt liv tillsammans & den där unghästen har nog varit mer min terapi än träningskompis under detta år. Men tur i oturen har han varit i cirka en miljard olika tillväxtperioder men äntligen verkar den där rumpan stå stilla på samma höjd och hans snubblande med växande kropp har avtagit. En vintervila står på schemat innan jag sätter igång Kompis igen lite försiktigt inför inkörningen som han ska iväg på i mars.


2022 - Ett fantastiskt år med toppar som dalar. Ett år där jag lärt mig massor om mig själv, utvecklats inom mitt jobb i områden som jag nu kunnat få tid att grotta ner mig i, haft tiden till att ta hand om min familj och börjar landa i den vardagen som jag under så många år drömt om att en dag kanske kan få ha. Jag tackar för 2022 och ser fram emot 2023 med allt som komma skall. ❤


GOTT NYTT ÅR till alla fantastiska kunder som förgyller våra dagar, till våra samarbetspartners, till mitt fantastiska team som jag har runt mig och till min familj & vänner 4benta som 2benta. Ni är fantastiska. ❤ //Sara Viforr158 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page