top of page

2022 är äntligen igång.

Nu känns det som att vi är på Gång på riktigt igen. Alla gruppträningar (hundkurser) snurrar på i vanlig ordning, samma med övriga utbildningsdelar. Stockholmsvägens hunddagis är etablerat sedan länge och vissa hundar har varit i detta hus i flera, flera år. ❤ Det känns alltid som att komma hem när jag kliver innanför dörrarna här på hundcentret. Magisk känsla om jag ska få vara ärlig.


Hundbacken börjar landa med fantastiska dagishundar, lokalen känns som en modern mysig plats och det enda vi har kvar där är att få upp hundrastgårdarna vilket görs lite mer mot våren. Jag börjar också vänja mig vid att jobba både på Hundbacken & Stockholmsvägen. Det känns som att vi äntligen är igång med alla våra delar och speciellt nu när kurserna rullar på i vanlig ordning.


Jag älskar verkligen mitt jobb. Hjälpa till & följa allas resor framåt, hundägare, deras hundar min underbara personal. Hunddagisarna där man får följa hundarna på dagarna och även personalen som gör ett fantastiskt jobb i deras engagemang för varje enskild individ. Hela denna verksamhet som vi skapat under året känns ibland som en dröm som jag kanske vaknar upp från. Sådär så man får nypa sig i armen och påminna sig själv om att det inte är ett luftslott som kommer rasa utan att vi faktiskt har en etablerad verksamhet med många fina delar som jag inte gör själv utan i ett underbart team. ❤ Tacksamhet över livet vi skapat oss.


Under vintern har jag sett över många delar & ansvarsområden som jag haft för att frigöra lite tid och det här vanliga; att lägga engagemanget där det behövs och genererar mer till verksamheten. Så efter 14 år med löpande samarbeten tog jag beslutet att endast jobba vidare med Fodax Foder & avsluta alla andra löpande samarbeten. Det var dags att lämna den platsen till andra ivriga som satsar på deras sociala medier och slippa det dåliga samvetet över att jag inte räcker till. Helt enkelt möblera om lite även om det tog emot. Men 14 år.. Ja, det är lång tid och jag vet att jag med några andra i branschen drog igång det här med samarbeten rätt fint där när bloggarna slog till i Sverige och jag vet att andra kommer hålla den flaggan högt flera år till framåt i andra kanaler. ❤


Utöver jobbet så har jag mina egna fyra hundar som behöver komma igång i träningen, Lykka som jag tog hem briljerar för varje dag & jag förundras över hur dessa djur ständigt kan förvåna en till det bättre. ❤ Lilla unghästen som nyligen fyllde 4år utvecklas något enormt och jag inser att jag nog hittat bästa matchningen till mig efter min förra sagohäst som vandrade över regnbågsbron i höstas. Det är mycket jobb med dessa djur, både på jobbet som privat men jag kan inte tänka mig något annat, för mig är det här livet. Med dessa delar blir jag hel och aldrig att jag kan tänka mig något annat.


Så även om vädret utanför fönstret är grått, blött och ganska kasst så känner jag tacksamhet och lycka över allt som är, allt som komma skall och att jag får chansen att leva i detta liv. För jag vet, det är verkligen inte en självklarhet & det har inte heller kommit gratis.


Jag hoppas att ni där ute också hittat hem i era olika liv och har ni inte det, möblera om en aning, jobba vidare mot era mål för att komma ett steg närmare det som får er att vakna med ett leende på läpparna. Kan jag, Kan ni! ❤ Kramar från er Hundtränare & Vän, Sara Viforr97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page