top of page

2020 året med dalar som toppar

Något som alltid intresserat mig är psykologi och inte bara när det kommer till djur utan även humansidan. Ledarskap, coachning och drivna entreprenörer. Mina förebilder idag är helt "vanliga" människor som levt eller lever deras dröm. Med allt slit som ligger bakom och tagit vägar som kanske inte alltid är så socialt accepterade. Det är människor med hjärtan av guld men med målet i sikte, som orkar pressa sig själva i jakten på just deras bild av.. Livet. Det livet som de vill ha och skapar sig.


Människor som dessa inspirerar mig och jag har turen att ha rena entreprenörer runt mig. För de får mig att utvecklas, tänka utanför ramen och fortsätta framåt. Det är också sådana människor jag vill jobba med, i samarbeten, i utvecklingen av företaget och när jag jobbar med mig själv framåt. Inte för att det är bekvämt, för det är det verkligen inte utan för att det får mig att bli bättre, det får oss som jobbar här att hela tiden fortsätta och att man hela tiden får utmana sig själv framåt, till det bättre.


2020 har varit ett märkligt år, super jobbigt sådär in i själen tufft med corona och att vara egenföretagare under dessa tider men det har också varit omvälvande sjukt häftigt år med passa PR jobb, se hur företaget utvecklas, personalen som jobbar, elever via Karisma Utbildning och i dessa tider se hur allt jobb, tuffa beslut och hela nätter av egna workshops belönar sig framåt. ❤ Att vara en av de 3 som blev nominerade till årets Entreprenör i Håbo var en milstolpe som gav mig en obeskrivlig känsla av att fortsätta framåt. Poddarna som spelats in har gett allt guldkant, tidningsintervjuerna boostade mig och nu när klippet via EFN släpptes kände jag att snacka om ett år fullsmockat av typ allt, toppar som dalar.


Igår när jag åkte hem från jobbet lyssnade jag på Stjärn Säljar podden där Kia Bruks medverkade och när hon berättade om att hon idag lever sin dröm fick jag nästan gåshud. För det gör jag med, jag kan nog säga det högt nu - Våga säga det. Jag lever verkligen min dröm. Med ett fantastisk jobb där det oftast inte ens känns som ett arbete och privat har jag en underbar familj 2benta som 4benta ute på landet. Precis som jag drömt om sedan jag var liten. Det har inte varit lätt att ta sig hit och jag vågar nästan inte ens landa i livet jag idag har men allt det jobbiga var värt det och jag skulle gjort om precis samma resa tusen gånger om.


Nu står en spännande höst på schemat som handlar om en sak - utveckling. Inte bara med företaget utan privat och jag ser fram emot allt som komma skall.


 

Kram på er och hoppas ni alla ser några ljusglimtar även under detta konstiga år som vände upp och ner på hela världen. //Sara Viforr


73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page