top of page

Äntligen drar hösten igång

När kurserna drar igång igen så känns det alltid som att hösten snart är nära. Sommaren kommer nog hänga kvar lite till men oj vad kurser det är i huset nu. Denna månad har vi fyra valpgrupper utöver våra andra kurser. Privatträningar cirka 3 dagar i veckan istället för en och dagishundarna börjar komma tillbaka från semestrarna. Fullt ös helt enkelt. Precis som det ska vara. Och det här med valpar... Farligt för mig som alltid - konstant - har det där valpsuget. ;)Det är fullt ös helt enkelt men så otroligt roligt! Det känns lite som att hela det här året bara dundrat förbi men däremellan allt jobb har vi hunnit med lite på hemmaplan. Jag har äntligen kommit igång med ridningen och hästen är magisk, tänk att hans topp i ridningen med mig skulle komma nu när han är en äldre herre på 24 år. Underbar känsla att fortfarande trots hans ålder få sväva fram på hans rygg. ❤ Jag och min lilla tvåbenta familj fick oss två nätter på Furuvikshotellet & det är alltid lika spännande att hänga med denna familj. Dom är galna mina grabbar. Man pendlar mellan totalt asgarv, lite panik och gråa hårstrån med en jäkla massa kärlek i allt. Så under helgen var vi med och matade djuren i parken. Ni vet det där man gör för ungarna. Gissa vem som stod längst fram och skrek om att "Jag vill också mata!!" Vid varje djur..? Jag. Självklart. Vem annars. Stackars Chribbe fick skämmas över sin sambo i vanlig ordning men klart jag också vill mata kameler, apor och klappa på getterna. Kul för Morsan, kul för James - Chribbe? Stå ut status. :) Jag älskar djur, i alla dess olika former. Så mycket så att när vi semestrar utan våra egna djur så ska vi prompt besöka andra djur. Jag behöver alltid en dos av de fyrbenta, jag menar - Kolla dessa sköningar! Är inte det här livet?


Utöver apor, gråa hårstrån, hästen och att kurserna drar igång så ser jag faktiskt fram emot att få sätta igång våra draghundar där hemma. Nya DW selar ska snart med hem och det är dags för mig att damma av klövjeväskorna. Börja träningssäsongen mot dragträningen för malamuterna och bygga upp lite muskler på vår fina vallhund. Det har varit väldigt mycket fokus på nos, freestyle och balans men nu känner jag att vi behöver ta en liten paus från den typen av träning och komma igång med det andra som jag och hundarna börjat sakna så!Kram på er alla där ute och hoppas ni får en fantastisk vecka! Er Hundtränare & Vän //Sara Viforr

110 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page