top of page

Äntligen är sommaren här

Vågar vi tro att sommaren äntligen är här för att stanna? Eller i alla fall en super-duper vår som bjuder på både värme och sol. 😍

Nu kommer i alla fall säsongen som vi på Hundcentret verkligen längtat efter, promenader med dagishundarna i lite värme och kurserna spenderas under en keps och t-shirt.


Passout ligan har utökat sin fyrbenta familj i teamet då Karolina äntligen fått hem sin efterlängtade andra hund som går under namnet Trolla. Kika in dessa godingar ändå - wow.


Denna kurssäsong har vi lagt in lite nya kurser i utbudet utöver våra vanliga hundkurser. 2,0 kursen för dem som gått alla våra vardagslydnadssteg, där vi fokuserar på de utmaningar man har samt hundens språk. en kurs som vi hade i rull förra säsongen med härlig feedback från deltagarna. Vi har kantarell kursen där man under fyra tillfällen fokuserar på just - svamp. Miljöhänget är tillbaka under en intensivhelg i augusti månad och mycket mer.


Privatträningar går nu att boka fler dagar i veckan samt att vissa helgtider finns tillgängliga om det är svårt på vardagarna. Enskilda bokningar passar er som vill ha en konsultation, få skräddarsydd träning för just er utan att dela tiden med andra eller djupdyka kring ett specifikt ämne med eran fyrbenta.


Sara Viforr (Hundpsykolog) kör vidare via Firstvet några timmar i veckan där ni även snabbt kan få distansrådgivning vid mindre funderingar och visste ni att vissa försäkringsbolag även täcker beteendefrågor? 🙌


Då vi njuter lite extra av våra jobb sommartid har vi som vanligt öppet hela sommaren! I juli har vi även lagt om kurserna så att alla gruppträningar är på vardagarna istället för helgerna. in och kika: https://www.passout.se/kursschema


Ser fram emot att träffa er alla på våra olika delar på Hundcentret och önskar er en fortsatt fin vecka i solen. 🤗 Soliga hälsningar från hela Passout ligan.

69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page