top of page

Ännu en säsong lider mot sitt slut.

Uppdaterat: 4 dec. 2019


 


 

I söndags bjöd vi in på öppet hus. Lite julmingel på vårt lilla Hundcenter och jag vart helt överväldigad av alla som kom. Tack, från djupet av mitt hjärta; Tack! Det var fantastiskt att få se vårt område med massa människor, kollegor, kunder, vänner, familj, samarbeten, fyrbenta som tvåbenta. Vi fick även över JoyVoice som bjöd på fantastisk sång och när de stod där och sjöng så kollade jag på Karolina & plötsligt stod vi båda där i tårar. Så otroligt känslosamt. Helt ärligt, sådär töntigt känslosamt vart det.


För det är helt galet hur snabbt denna verksamhet växte, exploderade - till något helt fantastiskt. Vi har alla olika typer av människor hos oss (och hundar.) Vårt kundunderlag är något som jag är sjukt STOLT över. Vi har verkligen alla olika typer av hundägare hos oss, hela familjer, alla åldrar och det som alla sammanstrålar i är deras kärlek för de fyrbenta. Deras brinnande intresse för just - hund. Vårt lilla gula hus har för många blivit en trygghet där man kan få komma och vara precis den man är utan krav, utan press och bara få andas i trygghet. Skratta, umgås och må bra.


För det ska vara roligt att ha hund - och att vara!

Men det går inte att sticka under stolen med att det har vart ett intensivt år med massa jobb i hela huset med Passout Hundträning, Karisma Utbildning & Wild Things Hunddagis.

3 företag med olika företagsdelar där alla expanderar. Det har minst sagt varit en resa under året. Jag och Karolina har försökt hänga med så gott vi kan och många gånger har vi kollat på varann sådär med panik i ögonen innan vi skrattat och sagt; Håll i Hatten - Nu kör vi!


Precis det har vi gjort och ännu en underbar säsong med hundkurser lider mot sitt slut för iår. Hunddagiset har etablerat sig med sina delar & jag börjar landa i mitt jobb med att utbilda fler verksamma inom hund med mina elever på Karisma Utbildning som gör ett fantastiskt arbete i deras studier. Nu är det paus med veckokurserna i några veckor vilket alltid är med lite blandade känslor. Och när det även i samband med årsskifte blir jag sådär sentimental och blickar tillbaka. För iår har det hänt mycket. Massor. Men det kan vi ta sen, runt nyår kanske för än är inte 2019 slut & vem vet vad som hinner ske kommande 4a veckorna. ;)


Först vill jag passa på och höja en av tjejerna i huset. Karolina. Jag tror inte folk förstår vilket lass hon dragit i huset. Först på 75% på hunddagisdelarna, sedan med massa, massa kurser. VIP kvällar och på allt detta ansvarar hon för våra DW selar där hon tar emot hundarna, måttar, syr upp, levererar. En klippa är hon i huset och hemma är hon världens bästa mamma till två små tjejer.


Till dig Karro; Tack för att du står ut med mig, med alla mina galna idéer, allt jobb och att du är med på denna resa. Lyxen att ha med just dig i företaget och inte bara som kollega utan som den fantastiska vän du blivit. Jag vet att jag inte alltid är lätt att jobba med. Företaget är min bebis, mitt allt på gott & ont. Jag jobbar dygnet runt & kan vara något av en perfektionist med många saker men i grund och botten vill jag bara att vårt hundcenter ska vara en trygg & kompetent plats för hundägare med deras hundar. Där man får må bra, få rätt coachning och inse att allt blir bra med rätt verktyg i sin lilla låda. Du har hjälpt mig bygga upp kursdelen & jag skulle inte vart där vi idag är utan dig. Så sträck på dig, inse ditt värde och låt ingen trampa på dig. Fram tills du tuffat på dig lite så finns jag alltid här som den vargmamma jag är. Du & jag bruden - Helan & Halvan - Då, nu, sen.

 

330 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page